MAX CITY

Posjetite najoriginalniju pop-up destinaciju u Puli!

| Autor: Promo
Max City

Max City


Udobna ležaljka, ljuljačka, prostirka s jastucima na travi ili maštovita mjesta za odmaranje u hladu borova. Osvježavajući kokteli u jednoj i originalna napolitanska pizza u drugoj ruci. Nadohvat ruke fini proizvodi dekorativne kozmetike iz Provanse.

Max City

Dok se sunce spušta iza obzora, poznati DJ stvara savršenu glazbenu kulisu i pale se brojne lampice postavljene na stabla. Čuje se žamor, smijeh i opušteni razgovor. Fotografira se svaki detalj jer ambijent je takav da ga je nemoguće ne zabilježiti. E, to je prava dobrodošlica ljetu.

Max City

Baš ovako izgledao je prvi dan eventa Welcome Summer u organizaciji Max Cityja koji je izvrsno iskoristio prostor uz šetnicu ispred samog shopping centra i pretvorio ga u originalnu ljetnu oazu. Dobra vijest je da sve navedeno možete iskusiti i vi jer Welcome Summer traje još danas, u subotu i nedjelju, od 18 do 22 sata.

Max City

Dođite s prijateljima, obitelji ili kućnim ljubimcima koji su također pokazali oduševljenje ovim originalnim konceptom. Uz posebnu dekoraciju, maštovita mjesta za sjedenje i druženje i neponovljiv ambijent dočekat će vas omiljene ljetne kombinacije i kokteli u režiji caffe bara Barbados i to po posebnim cijenama.

Max City

A za fine zalogaje, uz snižene cijene, brine se Maximilian pizzeria jer originalne napolitanske pizze su savršen gastronomski predah. Za ekskluzivna mirisna iznenađenja tu je vrhunska kozmetika L’Occitane, a za najbolje raspoloženje još samo nedostajete – vi.

Max City

Iskoristite ovaj vikend, obavite najbolji shopping uz neodoljiva ljetna sniženja u više od 60 trgovina u Max Cityju, a nakon toga, od 18 do 22 sata, uživajte u originalnoj dobrodošlici ljetu u nezaboravnom pop-up ambijentu ispred najvećeg istarskog shopping centra..

Max CityMax CityMax CityMax City

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter