SAVJET STRUČNJAKA

Mogu li tenisice biti lijepe, udobne i atraktivne u isto vrijeme? Naravno da mogu! Pogledajte primjere i dugačku listu prijedloga sa cijenama

Naravno, svi pomislimo na tenisice kad razmišljamo o udobnoj obući, no udobnost ne znači da trebate postavljati kompromise u svom modnom izričaju - jer sportske cipele su pravi spoj udobnosti i stila.

| Autor: Sponzorirani članak
(Foto: Pexels)

(Foto: Pexels)


Dinamični tempo života znači i da smo veći dio dana u pokretu - a da bi sve obaveze, poslovne, privatne i društvene, uspjeli odraditi - udobna obuća je apsolutni imperativ.

Naravno, svi pomislimo na tenisice kad razmišljamo o udobnoj obući, no udobnost ne znači da trebate postavljati kompromise u svom modnom izričaju - jer sportske cipele su pravi spoj udobnosti i stila.

Bogatu ponudu najrazličijih modela kvalitetne sportske obuće nudi adidas, a možete ih pronaći na webshopu https://ecipele.hr/c/ecipele/brand:adidas.

Zašto baš adidas? Adidas je jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija koja se bavi proizvodnjom sportske odjeće i obuće, a čiji su proizvodi nadaleko poznati po svojoj vrhunskoj kvaliteti i odličnom dizajnu.

Zahvaljujući tome, nije neobično što se adidas obuća više ne nosi isključivo u sportskim prilikama, već u gotovo svim životnim situacijama. Bez obzira na to idete li na trening, u školu, na predavanje, posao, popodnevnu šetnju ili večernji izlazak, adidas sportska obuća savršen je izbor za sve generacije, od najmlađih do onih najstarijih; nije neobično vidjeti sve članove obitelji da nose adidas sportsku obuću. Zahvaljujući dostupnim raznovrsnim modelima, velikom izboru boja i nijansi boja, jednostavno ćete pronaći onaj model koji će idealno odgovarati vašem modnom stilu, a bogatu i raznovrsnu ponudu istražite na ecipele.hr.

Ženska obuća adidas - odaberite idealan model za trčanje

Nevažno bavite li se trčanjem samo u slobodno vrijeme ili pak profesionalno, dobro znate da su kvalitetne tenisice osnovna oprema bez koje nikako ne možete. Tenisice za trčanje trebaju pružati potporu stopalu, ali i svim kostima nogu kako bi se maksimalno smanjile sile i udarci koji se neminovno pojavljuju tijekom trčanja.

Upravo su zato adidas tenisice za trčanje savršen izbor jer su modeli posebno dizajnirani za trčanje. No, budući da se može trčati na različitim podlogama, dostupni su modeli prilagođeni za njih, tako da pri kupovini tenisica za trčanje potražite modele koji imaju potplat koji će najbolje odgovarati i prianjati podlozi po kojoj najčešće trčite.

adidasAdidas

Isto tako, tenisice za trčanje se troše nakon prijeđenih otprilike pet stotina kilometara, kada je vrijeme za novi par. Nemojte riskirati ozljedu stopala zbog istrošenih tenisica! Ženska adidas obuća dostupna je u cijelom spektru različitih modela među kojima ćete lako pronaći u onoj boji koja vam najbolje modno odgovara, ili pak u onoj za koju se odlučio vaš trkački tim. Ako ste dio trkačke ekipe, tada potražite modele u boji koju nosi ekipa kako biste bili modno usklađeni, ali i kako biste ojačali timski duh.

Muška obuća adidas - udobnost i praktičnost za posao i grad

Muška adidas obuća pravi je modni i sportski izbor – ako tražite jedan par obuće koju ćete moći nositi u raznim životnim prilikama, onda je muška adidas obuća točno ta.

adidasAdidas

Odličan dizajn i kvalitetni materijali osigurat će vam istovremeno udobnost i odličan izgled. Najpopularniji su definitivno modeli u bijeloj boji koji se prekrasno uklapaju u razne modne kombinacije, dok će oni koji najviše vole klasiku odabrati modele u crnoj boji koja nikada ne izlazi iz mode. Naravno, i modeli u drugim bojama su pravi modni hit, tako da ne postoji onaj u kojem nećete odlično izgledati.

Kako prati adidas obuću?

adidas obuću najbolje je brisati vlažnom krpicom, a u slučaju većih zaprljanja treba ju prati i održavati u skladu s uputama proizvođača. Na svakom paru obuće nalazi se etiketa na kojoj je naveden način pranja i čišćenja obuće.

Koje adidas cipele odabrati?

Kada birate svoje nove adidas cipele, tada razmislite za koje su vam prilike potrebne. Ako tražite model za sportske aktivnosti, tada potražite onaj koji je namijenjen tom konkretnom sportu, a ako trebate nešto "za svaki dan", tada vam nit vodilja mogu biti i aktualni modni trendovi, ali i vaš osobni ukus.

U zdravom tijelu zdrav duh - cipele Asics za trčanje, trening i fitness

Ako ste više sportski tip - svakako isprobajte https://ecipele.hr/c/ecipele/brand:asics cipele - brand prepoznatljiv po najkvalitetnijoj obući za trčanje, trening i fitness.

Već i samo ime kompanije govori da je idealna za sport: naime, Asics je akronim latinske izreke "u zdravom tijelu zdrav duh" (anima sana in corpore sano), a njihov je slogan također prijevod toga na engleski jezik, "a sound mind in a sound body". Proteklih su godina Asics cipele u brojnim istraživanjima proglašavane kao najkvalitetnija obuća za bavljenje sportom na tržištu. Stoga, bez obzira na to bavite li se sportom profesionalno, amaterski ili jednostavno volite puno hodati, cipele Asics su idealan izbor. Ako tražite obuću za trčanje, trening i fitnes, odaberite modele izrađene od prozračnih materijala kako biste spriječili prekomjerno znojenje, a nakon svakog treninga dobro ih prozračite kako biste spriječili pojavu neugodnih mirisa. Odabim Asics obuće za bavljenje svim vrstama sportskih aktivnosti odlična je odluka jer se radi o obući najviše kvalitete, ali istovremeno i fantastičnog dizajna koji se odlično uklapa u sve sportske modne kombinacije.

Asics ženske cipele – idealne za dugo i zahtjevno planinarenje

Odlazak u planinu zahtijeva kvalitetnu pripremu, a na prvom je mjestu odgovarajuća obuća. Ako želite biti sigurni da će vaša stopala biti sigurna, ali i da će im biti udobno, tada su ženske Asics cipele za planinarenje idealan izbor.

AsicsAsics

Uz odgovarajuće i kvalitetno održavanje, možete biti sigurni da ćete svoju Asics obuću moći nositi dugo vremena. Nadalje, ženska Asics obuća dostupna je u širokom spektru različitih modela i boja među kojima ćete jednostavno pronaći onu koja idealno odgovara vašim planinarskim potrebama, ali i vašem modnom stilu.

Asics muške cipele - dobar izbor za sportove u zatvorenom i na otvorenom za aktivne muškarce

Muške Asics cipele idealan su izbor za sve ljubitelje sporta, bez obzira na to kojim se sportom bavili. Naime, vrhunski materijali i odlična kvaliteta izrade čine ovu obuću prvim odabirom brojnim profesionalnih sportaša, ali i onih koji se sportom bave u slobodno vrijeme. Izvrsno prianjanje podlozi, različiti načini vezanja, kao i širok izbor dostupnih boja čine ovu obuću istinskim suputnikom tijekom bavljenja sportom.

AsicsAsics

Naravno, i ako se ne bavite sportom, ali tražite obuću u kojoj možete provoditi dugo vremena tijekom dana, tada su Asics muške cipele pravi izbor. Uz kvalitetno i odgovarajuće održavanje, možete biti sigurni da ćete uživati u svojim tenisicama dugo vremena.

Koje cipele Asics odabrati za trčanje po asfaltu?

Pojedini modeli Asics tenisica u svom potplatu imaju AmpliFoam tehnologiju koja ublažava udarce u stopalo do kojih neminovno dolazi tijekom trčanja po asfaltu, a koja ga onda zbog čini udobnijim. Trčanje je odlična tjelesna aktivnost koja nosi brojne dobrobiti i tijelu i duhu, upravo kako je i u sloganu kompanije Asics, a uz odgovarajuću obuću spriječit ćete pojavu neželjenih ozljeda, žuljeva, nagnječenja i sličnih neugodnosti do kojih bi moglo tijekom bavljenja trčanjem doći.

Koje Asics cipele odabrati za svaki dan?

Ako tražite obuću za svaki dan, Asics cipele dostupne su u širokom spektru različitih modela među kojima ćete vrlo jednostavno pronaći upravo onaj koji najbolje odgovara vašim svakodnevnim potrebama. Birajte među različitim materijalima izrade, načinima vezanja, vrstama potplata, ali i brojnim bojama, zahvaljujući čemu ih je zbilja jednostavno uskladiti s ostatkom vaše modne kombinacije.

Ženski ruksakŽenski ruksak

Kad je modna kombinacija složena - ženama i djevojkama zasigurno nedostaje još samo torbica. A kao odlična alternativa - tu je ženski ruksak – moderna alternativa torbici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter