BILJEŠKE IZ PULSKE SVAKODNEVNICE

VELEBNA JAHTA U PULSKOJ LUCI: Impresivan "Waverunner" plijenio pažnju prolaznika

| Autor: Lara BAGAR
(Snimila Lara Bagar)

(Snimila Lara Bagar)


Večeras je u pulskoj Luci pažnju prolaznika plijenila impozantna jahta "Waverunner" dužine 41,5 metara. Osim veličinom, ova jahta nije proći nezamijećeno zbog svog modernog dizajna, a dojam je još više pojačao moćni supermjesec, posljednji u ovoj godini.

Ova jahta je izgrađena 2007. godine i doseže brzinu od 30 čvorova, njenu posadu čini osam članova te može primiti 10 putnika, a za najam ove jahte tjedno valja izdvojiti "skromnih" 120.000 eura. Također, valja spomenuti da je jahta izgrađena od aluminija, po modelu "dragon" (zmaj).

Putnici na ovoj jahti, koja je prava "vila na vodi" - mogu uživati u jacuzziju, brojnim zabavnih sadržajima, a također tu je i pomoćni gumenjak s tri motora 450 konja kojim se gosti mogu prevesti do željenih obližnjih destinacija.

Kako saznajemo, ova jahta je u Pulu doplovila iz Splita, te ostaje još tjednima u hrvatskom akvatoriju. Sutra kreće put Brijuna te nastavlja uz istarsku obalu, nakon čega nastavlja put Dalmacije i otočja koja su, kako doznajemo, sve popularnija destinacija bogataša, koji ondje mogu uživati u miru daleko od očiju javnosti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini