"VOICE"

FOTO / LUKSUZNA MEGAJAHTA U PULSKOJ LUCI: Dizajnersko remek djelo plijenilo poglede

Njezin dizajn potpisuje poznati Nuvolari Lenard koji je ujedno u 2020. dobio nagradu za najbolji vanjski dizajn ove jahte. "Voice" može primiti 12 gostiju

| Autor: Glas Istre


Puljani i brojni gosti šećući rivom tijekom današnjeg dana imali su što vidjeti.

Kako je vidljivo na fotografijama našeg fotoreportera Duška Marušića Čičija, luksuzna megajahta ukrasila je pulsku luku, kao da je "izašla" sa stranica nekog specijaliziranog časopisa o luksuznim plovilima, ili pak kao da je došla ravno iz svijeta glamura, Monte Carla i prinčeva, ili pak kao suvremena verzija luksuznog plovila gdje su desetljećima unazad Aristotel Onassis i Jackie O. provodili ljeta.

To je superjahta 21. stoljeća, sugestivnog imena "Voice".

Kako smo saznali, "Voice" je motorna jahta duljine 62 metra. Proizvođač jahte je CRN iz Italije, a njezini konstruktori bili su naglasili da stilska obilježja jahte proizlaze iz želje da stvore dinamičnu, moćnu jahtu, gdje su najupečatljiviji detalj dizajna izduljene linije koje se pretaču jedne u druge bez vidljivog spoja.

Interijer je, saznajemo, u znaku svijetlih boja i tonova te vrlo je otmjena.

Na ljestvici najvećih jahti na svijetu, "Voice" superjahta je navedena na 406. mjestu.

Njezin dizajn potpisuje poznati Nuvolari Lenard koji je ujedno u 2020. dobio nagradu za najbolji vanjski dizajn ove jahte. "Voice" može primiti 12 gostiju.

Naravno, gosti na takvim jahtama traže mir i privatnost, tako da nismo saznali tko to plovi Jadranom u toj superjahti. Naime, ta je jahta tijekom proteklih dana viđena na više lokacija diljem Jadrana.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)SUPERJAHTA02_dam_150821.jpg NEKI SU POMISLILI DA SE SNIMA NASTAVAK FILMA O TAJNOM AGENTU 007 U pULI.jAHTA VEZENA NA RIJECKOM GATU UPRAVO ASOCIRA NA TO.  15.08.2021 SNIMIO DUSKO MARUSIC CICI(Snimio Amir Musemić)Najnovija superjahta kucxxe CRN, nazvanoj VoiceNjezin dizajner Carlo Nuvolari, Carinski gat Pula, 15.08.2021, snimio Amir MUSEMICxx(Snimio Amir Musemić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter