ODMOR NA JADRANU

PRINC ALBERT II. OD MONAKA STIGAO U PULU: S obitelji doplovio superluksuznom jahtom Arience

| Autor: Tea TIDIĆ


Dašak glamura jutros je stigao u Pulu - nije riječ o filmskim zvijezdama, već je u pulsku luku superluksuznom jahtom Arience uplovio aktualni knez Monaka i starješina vladarske dinastije Grimaldi, princ Albert II. od Monaka sa svojom djecom.

Punim imenom Albert Alexandre Louis Pierre Grimaldi, sin je Rainiera III. i nekadašnje holivudske glumice Grace Kelly, a godine 2011. oženio se bivšom plivačicom Charlene Wittstock s kojom ima dvoje djece, princezu Gabriellu i princa Jacquesa, legitimnog nasljednika kneževskog prijestolja i dinastije.

Doduše, princ Albert II od Monaka i njegova obitelj u Pulu su stigli tek u prolazu - čim se jahta usidrila, dočekali su ih dva crna kombija zatamnjenih stakla te crna BMW limuzina, a s vozilima su došli i tjelohranitelji, za koje neslužbeno saznajemo da su u Pulu stigli direktno iz Francuske, te su se svi oni skupa uputili na pulski aerodrom.

Ovo nije prvi put da monegaški knez posjećuje Hrvatsku - službeno je posjetio našu zemlju 2009. godine, a ovih dana odmara sa suprugom i njihovo dvoje djece na Jadranu, što nije moglo proći nezamijećeno.

Ploveći Jadranom superluksuznom multimilijunskom jahtom Arience koja vrijedi vrtoglavih 530 milijuna kuna, te za nju tjedni najam iznosi 4,3 milijuna kuna, knez Albert II od Monaka doplovio do Hvara, Trogira te Skradina gdje je krajem prošlog tjedna odlučio i prošetati sa suprugom, djecom i pratnjom.

Inače, 60-metarska jahta Arience može primiti 12 ljudi te posjeduje čak i kino, bazen, wellness, beach club... Izgradili su je Abeking & Rasmussen 2012. godine, a interijere i eksterijere dizajnirao je renomirani Reymond Langton Design.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini