NAJNOVIJEMODNI EVENT

S modnih pista New Yorka u Vesna Sposu: NAJLJEPŠE BERTA VJENČANICE

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Sa zagrebačke revije Berta vjenčanica

Berta vjenčanice Vesne Sposa su i za iduću godinu izuzetno moderne a tkanine na podlozi od svile, tila i organze ručno su dorađivane i reljefne

Prostor fashion storea Vesna Sposa za zagrebačku reviju Berta vjenčanica pretvoren je u modnu pistu kakvom se mogu pohvaliti svjetski dizajneri.

Uvijek inovativna i hrabra u modnom izričaju i načinu prezentacije, poznata modna kuća dizajnerice Vesne Pretković, iznenađuje doista posebnom i netipičnom modnom kolekcijom vjenčanica te pokreće nove trendove. Svaki model nove kolekcije priča svoju priču.

U svim novitetima magičnog Berta modnog svijeta došle su uživati brojne Vesnine klijentice, koje su već dugi niz godina vjerne ovom ženstvenom modnom potpisu, kao i talentirane poznate Hrvatice koje s dizajnericom veže dugogodišnja suradnja. Pjevačica Antonija Šola, glumica Danijela Pintarić, Ana Vilenica i Mada Perušić te operna pjevačica Valentina Fijačko rado su se odazvale Vesninom pozivu na ovaj svjetski event održan u Zagrebu, dok su Vesnine manekenke tj. "Vesnini anđeli", nosile ove kreacije i svakoj vjenčanici dali novu dozu seksepila.

Fotograf Robin Pretković objeručke je prihvatio ideju stvaranja novog fotosessiona, uz pomoć akademskog filmskog snimatelja Frana Pamića, a u tome ih je vjerno slijedila i vizažistica Željka Horvat i Marcela Pezo, dok je za lepršave i zavodljive frizure, kakve i priliče Berta modelima zaslužan frizerski studio Marcela.

Berta vjenčanice su i za iduću godinu izuzetno moderne a tkanine na podlozi od svile, tila i organze ručno su dorađivane i reljefne. Poznata po svojim izazovnim krojevima, ove godine Berta donosi dozu romantike i odvažnosti kao nikada do sada.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of
Webcams provided by webcams.travel add a webcam