7 dana 7 kombinacija

Stručnjakinja za digitalni marketing i sommelierka iz Poreča: "Istina je - odijelo ne čini čovjeka. Ali, na poslovnim sastancima i druženjima uvijek moramo biti sređeni"

Posao i svakodnevne obaveze zahtijevaju od mene da uvijek budem dotjerana i elegantna. Prvi doživljaj jest onaj koji se pamti i koji je gotovo od presudne važnosti za daljnju poslovnu suradnju, stoga je važno da tada budemo najbolja moguća verzija sebe u svakom smislu, kaže Andrea

| Autor: Ružica KORACA


Porečanka sa zagrebačkom adresom Andrea Pančur je mlada, svestrana i talentirana žena. Osim što je stručnjakinja za digitalni marketing, koja iza sebe već ima iskustvo vođenja marketinške agencije i rada na više od 15 stranih tržišta uz vođenje tima od 20 ljudi, te koja danas uspješno vodi svoju marketinšku i PR agenciju, ona je pokrenula vlastiti blog s nešto posebnijim pristupom.

No ovaj put smo Andreu odlučili predstaviti u jednom drugom polju - onom modnom. Pitali smo je kako doživljava taj svijet i modu općenito. Rekla nam je da obožava i voli se s njom poigravati.

- Ne pratim slijepo trendove, ali volim znati koji su komadi "in" određene sezone. Osobito volim haljine i nosim ih tijekom cijele godine. Također, posao i svakodnevne obaveze zahtijevaju od mene da uvijek budem dotjerana i elegantna. Iako se slažem s izrekom kako odijelo ne čini čovjeka, poručujem kako je važno da na poslovnim sastancima i druženjima uvijek budemo sređeni i profinjeni. Prvi doživljaj jest onaj koji se pamti i koji je gotovo od presudne važnosti za daljnju poslovnu suradnju, stoga je važno da tada budemo najbolja moguća verzija sebe u svakom smislu, poručuje Pančur.

Andreine priče

Njen blog "Andreine priče" rezultat je osmogodišnjeg aktivnog praćenja eno i gastro scene Hrvatske, koju sada, putem vlastitog bloga, želi približiti mladima. Andrea je završila Ekonomski fakultet u Rijeci i već na prvim godinama znala je u kojem se profesionalnom pravcu želi razvijati i usavršavati. Naime, uz njenu vedru i otvorenu narav savršeno ide karijera u digitalnom marketingu i odnosima s javnošću.

Prošle godine upisala je i edukaciju za brendiranja i odnosa s medijima. No, tu nikako nije kraj. Njenu želju za stalnim učenjem, razvojem i napretkom prepoznali su u globalnoj kompaniji, pa je vodila timove od 20 ljudi i radila na više od 15 stranih tržišta.

Danas svojim profesionalizmom i stručnošću pomaže klijentima njene vlastite marketinške i PR agencije "Domino media". Kako nam sama kaže, obožava svoj posao koji joj omogućuje da neprestano uči, prati trendove, radi na stranim tržištima, testira, istražuje te da raste i razvija se i u profesionalnom i u osobnom smislu. Svoju ljubav prema vinskom i gastro svijetu dijeli s mnoštvom svojih čitatelja.

 Povezanost s vinima

Jednaku ljubav koju gaji prema svom poslu Andrea Pančur gaji i prema vinima te gastronomiji. Obzirom da je iz Istre, povezanost s vinima nije iznenađujuća. Prvi put o vinima je počela učiti radeći neke od svojih prvih poslova na Vinistri.

Ima položen prvi stupanj za sommeliera i uskoro planira upisati drugi. Iz ljubavi prema vinima i gastronomiji prije nešto više od osam godina počela je aktivno pratiti eno i gastro scenu Hrvatske. Svoje odlično poznavanje te scene ima priliku dijeliti s čitateljima portala Grazia.hr, čiji je redoviti kolumnist. Također, njena ljubav prema vinima i dobroj hrani te želja da s drugima dijeli svoja iskustva dosegli su vrhunac kada je odlučila pokrenuti vlastiti blog s nešto drugačijim pristupom.

Za"Andreine priče" će reći da su nastale iz želje da stvori platformu gdje svatko može naučiti nešto o gastro svijetu i svijetu vina te dobiti preporuku koja odgovara baš njihovim potrebama.

"Mene kad nešto ugodno iznenadi volim to pohvaliti, istražiti i ako mogu stajati iza te preporuke svakoga ću tamo ljude poslati. Ako nešto nije dobro, samo neću pisati o tome i to je to", jednostavno objašnjava Andrea Pančur. Trudi se da njen blog bude usmjeren prema mladoj publici koja često s ovim temama nisu dovoljno upoznata. "Želim da uče, jer učenjem, edukacijom i istraživanjem sve ovo će ih samo više zanimati", zaključila je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum