PARIS FASHION WEEK

SASVIM NOVA DIMENZIJA GLAMURA: Neke od najuspješnijih žena svijeta prošetalo modnom pistom

| Autor: Tea TIDIĆ


Pariški Tjedan mode sam po sebi je oličenje glamura, a današnja L'Orealova revija pak je podigla ljestvicu i puno više - modnom pistom prošetale su neke od najslavnijih dama današnjice i dale svoj osobni pečat ovoj veličanstvenoj reviji.

Paris Fashion Week (EPA)

Tako su modnom pistom prošetale, između ostalih Helen Mirren, Andie MacDowell, Eva Longoria, Camila Cabello i Amber Heard.

Ovo je treće izdanje koje organizira L'Oreal Paris, službeni partner pariškog Tjedna mode, a pojasnili su i razlog tomu:

Paris Fashion Week (EPA)

"L'Oreal Paris s ponosom okuplja na modnoj pisti značajne ljude koji promoviraju snagu i ljepotu koja dolazi iznutra - a među njima se nalaze nagrađivane glumice i pjevačice kao i atletičarke nagrađene zlatnim odličjima te top modeli", navode iz L'Oreala.

"Revija se održala na spektakularnom Monnaie de Paris, jednoj od najznačajnijih povijesnih lokaliteta grada", kaže Delphine Viguier-Hovasse.

Paris Fashion Week (EPA)

Ova reprezentativna skupina najinspirativnijih žena današnjice nosila je kreacije kako mladih talentiranih dizajnera tako i već etabliranih modnih kuća, među kojima su AMI Alexandre Mattiussi, Atlein, Balmain, Cédric Charlier, Dries Van Noten, Elie Saab, Etudes, Giambattista Valli, Karl Lagerfeld, Koché, Nicolas Lecourt Mansion, Olivier Theyskens i Rokh. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini