ELFS

Nova modna priča poznatog dizajnerskog dvojca: MODNO PROLJEĆE MIRIŠE NA MAGNOLIJU

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Proljetnu Elfs kolekciju nosi Nabillah Haron, Južnoafrikanka sa zagrebačkom adresom (Danijel GALIĆ)

Proljetnu Elfs kolekciju nosi Nabillah Haron, Južnoafrikanka sa zagrebačkom adresom (Danijel GALIĆ)


Svjesni smo situacije koja se događa oko nas, odgovorno pristupamo i poslovanje smo usmjerili online kako bi svi naši kupci bili zadovoljni. Nadamo se da će naši proljetni klasici ubrzo šetati svjetskim ulicama, rivama i pistama jer sve što radimo - radimo 100 posto sa srcem!, istaknuo je Aleksandar Šekuljica koji uz Ivana Tandarića čini Elfs

"Magnolija, naravno! Najslađi vjesnik proljeća, ali i najljepša procvjetana krošnja koja uvijek ostavlja bez daha, Elfsima je poslužila kao savršena kulisa za novu neodoljivu modnu priču!" Evo najave nove kolekcije poznatog modnog dvojca koji nosi dizajnerski Elfs potpis Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića.

foto

(Snimio Danijel Gajić)

Ovu proljetnu kolekciju nosi Nabillah Haron, Južnoafrikanka sa zagrebačkom adresom, a kako se svojom jedinstvenom energijom savršeno uklopila u novu kolekciju dokazuju i snimke iskusnog i talentiranog fotografa Danijela Galića. Elfsi i ovaj put "ostaju vjerni svom potpisu, koketiraju s cvjetnim motivima, ne zanemaruju moć modnih detalja, a ono najvažnije iz kolekcije u kolekciju najbolje naglašavaju žensku siluetu i moć. Romantičan izgled i odvažan duh tajno su oružje svake pripadnice nježnijeg spola."

- Svjesni smo situacije koja se događa oko nas, odgovorno pristupamo i poslovanje smo usmjerili online kako bi svi naši kupci bili zadovoljni. Nadamo se da će naši proljetni klasici ubrzo šetati svjetskim ulicama, rivama i pistama jer sve što radimo - radimo 100 posto sa srcem!, istaknuo je Aleksandar Šekuljica.

foto

(Snimio Danijel Gajić)

- I dalje smo vjerni cvjetnom uzroku i prozračnim haljinama, ali neumorno stvaramo nove trendove i favorite te stavljamo naglasak na žensku odvažnost i stil. Što se tiče nas, prvi proljetni dani najavljuju još jednu uzbudljivu modnu sezonu, zaključuje Ivan Tandarić.

Ova kolekcija je, baš kao i sve s potpisom Elfsa dostupna je trenutno samo u ponudi ELFS webshopa čime i ELFS-i poručuju: #ostanidoma.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater