NAJNOVIJEGARDEROBA

Nakon Zagreba, prestižni concept store stigao u Rovinj: GARDEROBA S POGLEDOM NA ROVINJ

| Autor: Lara BAGAR


Ljubitelji skandinavskog dizajna ili tek oni koji će to postati, nisu propustili otvorenje trgovine koja je svojom odjećom i autentičnim dizajnom interijera

Svaka Dankinja koja drži do sebe nosi Pernille nakit, kažu Dankinje koje prate modne trendove. No, od sada će si taj nakit moći priuštiti i Hrvatice, točnije Istranke pobornice skandinavskog dizajna koji će u domaće ormare ući zahvaljujući Garderobi, zanimljivom concept storeu koji je proteklog tjedna, dan prije svečanog otvorenja luksuznog hotela, otvorio svoja vrata na velebnom šetalištu Grand Park Hotela.

Ljubitelji skandinavskog dizajna ili tek oni koji će to postati, nisu propustili otvorenje trgovine koja je svojom odjećom i autentičnim dizajnom interijera, o čemu je bilo riječi i u New York Timesu, posebnu modnu svježinu ponudio kolekcijama skandinavskih modnih brendova - Ganni, Rodebjer, Rabens, Stine Goia, Baum& Pferdgartee.

Mammii Jewellery

Naravno, uz nakit skandinavskih dizajnera prisutan je i Mammii Jewellery iz Hrvatske.

Vlasnica Garderobe, Ana Ivančić, zanimljivu je 25-godišnju menadžersku karijeru u financijskoj industriji zamijenila ulogom vlasnice Garderobe s idejom da žene aktivno savjetuje kako da kroz odijevanje izraze svoju osobnu kreativnost i individualnost.

- Razmišljala sam o lokacijama. Ovo je idealna destinacija za ovu estetiku i ponudu. Nova je Garderoba približno iste veličine kao i ona u Zagrebu, s našim prepoznatljivim vizualnim identitetom i prostranim kabinama u bojama, iza čijeg izgleda stoji i ovoga puta arhitektonski studio BIRO, uz namještaj Prostorije i Grupa studija. Ipak, rovinjska trgovina izgleda drugačije zbog oblika samog prostora i velikih izloga koji gledaju prema moru i zalasku sunca iza otočića Sveta Katarina.

Na taj će način i naši kupci iz Zagreba u Garderobi u Rovinju moći doživjeti novo iskustvo", rekla je vlasnica i ekskluzivno za naš list najavila i kapsule kolekciju dizajnerice Ogi Antunac, koja je i sama prisustvovala na otvaranju. Bio je to pravi mondeni događaj koji nisu propustili ljubitelji lijepog dizajna.

U garderobu su na otvorenju zavirili vinari Ivica Matošević, Moreno Coronica sa suprugom Suzanom, Sandi Chiavalon sa suprugom Nikolinom, sommelier Sandi Paris sa suprugom, te vlasnici hotela San Rocco Rita i Tullio Fernetich.

Nakon zagrebačke trgovine, ovo je druga trgovina u Hrvatskoj te su na otvorenje trgovine iz Zagreba u Rovinj potegnuli Nambi Kezić, glavna urednica ELLE Hrvatska, dizajner Nikola Žinić sa suprugom Manuelom Šola, arhitekt Silvije Novak partner iz 3LHD arhitektonskog studija, koji je i dizajnirao Grand Park Hotel, novinarka Tončica Čeljuska, dizajner nakita Nenad Sovilj. Novi ormar je otvoren.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam