FASHION

Modni prosinac u Puli: ADVENTSKA BAJKA SA STILOM

| Autor: Lara BAGAR

Dvije adventske bajke sa stilom koje Pepeljugu ulaskom u vjenčanicu ili večernju haljinu pretvaraju u princezu. A svi želimo biti princeze, barem na jednu noć, zar ne?

 

 Pa nemaju samo Zagreb i Beč advent, ima ga i Pula, koji je ove godine inspirativan, ne samo djeci i turistima, već i modnim fotografkinjama.

Svjetlucave lampice provjereni su recept za dobru atmosferu, no ovogodišnji je dodatni sadržaj bio lajtmotiv dvaju različitih modnih priča.

gg

Magična vila

Potaknuta potragom za inspirativnim božićnim pričama ostvarena je kreativna suradnja pulskih modnih kreativaca i lokalnih salona vjenčanica. Rezultat? Magična vila s daškom vilinske prašine tako potrebne za ostvarenje želja na Silvestrovo.

Pod fotografskim objektivom Ive Kuzmanović, Tatjana Bulešić pretvorena je u atraktivnu vilu koja je čaroliju transformacije doživjela u vjenčanici Biba, frizuri Ivane Slaviček iz salona Tko te šiša? i make upu Share Smidt. Adventska je vila u toj, na trenutak pulskoj bajci, svratila do kina Valli, uživala na Giardinima, a tko zna je li joj se ispunila želja u Tunelu dobrih želja?

gg

Iako je prosinac u Puli uskraćen za snježne pahulje i prošaran jesenskim lišćem, istovremeno je bjelina pulskog klizališta na Giardinima postala idealna fotografska podloga za stvaranje elegantne bajkovite modne priče "Bijelog Božića" koju u svojoj besprijekornoj estetskoj maniri potpisuje dizajnerica Ivana Tomić, koja se ovoga puta našla u ulozi fotografa.

"Moda je jezik koji se kreira kroz odjeću kao interpretacija stvarnosti", legendarna je izjava pokojnog kralja mode Karla Lagerfelda. Na tragu toga Ivana je iskoristila trenutno klizalište za stvaranje modnog jezika kojom je Ivana stvorila stilsku bajku na gradskom ledu.

Večernje haljine

Editorijal "White Christmas" predstavlja duet raskošnih vjenčanica i večernjih haljina iz Angels Wedding. Ulogu mladenke na izazovnom klizalištu hrabro je preuzela Dijana Ferenčak.

gg

Za besprijekoran izgled mladenke zaslužni su make up artistica Tea Flego i Pierre Kliman iz frizerskog salona Pjerika.

Dvije adventske bajke sa stilom koje Pepeljugu ulaskom u vjenčanicu ili večernju haljinu pretvaraju u princezu. A svi želimo biti princeze, barem na jednu noć, zar ne?

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of