NOVA PRE-FALL KOLEKCIJE ALEKSANDRE DOJČINOVIĆ

DONNA VEKIĆ: Lei Lou djevojka nekog novog doba

| Autor: Glas Istre, foto Maja Kljajić


Željela sam napraviti jedan idiličan uvod u hladniju sezonu jer je doza optimizma nešto što nam je u ovom trenutku svima itekako potrebno. Sretna sam što je upravo Donna utjelovila tu jednu novu, neustrašivu Lei Lou curu koja hrabro i s osmijehom kroči kroz život, nižući uspjeh za uspjehom, ističe dizajnerica Aleksandra Dojčinović

Donna Vekić, 24-godišnja hrvatska tenisačica na snimanje editorijala u opatijski hotel Milenij stigla je nakratko, u pauzi između dva turnira, samo kako bi zablistala kao zvijezda netom izašle pre-fall kolekcije dizajnerice Aleksandre Dojčinović, u čijim kreacijama ovu lijepu športašicu i najčešće možete vidjeti u posljednje vrijeme, pogotovo otkako se svijet, ali i Donnin svijet sporta, opreznim koracima krenuo vraćati u novu normalu.

Dona Vekić zvijezda je nove pre-fall kolekcije dizajnerice Aleksandre Dojčinović (Maja KLJAJIĆ)

Aleksandrina Pre-Fall kolekcija sjajna je nadopuna ljetu u tijeku, ali opet dovoljno svježa, idealna i za prve nešto hladnije dane. Utjelovljuje dva kontrastna senzibiliteta - urbanu Lei Lou djevojku koja u svojoj omiljenoj haljini ide na sastanke i kave s prijateljicama i damu koja će te iste haljine nježnim accessoiresom pretvoriti u glamurozne kreacije za najljepša životna događanja. Najava je to i nove filozofije jednog od naših najuspješnijih modnih brandova koji se, kao i brojni svjetski, polako okreće održivoj modi, kao novoj budućnosti.

Dona Vekić zvijezda je nove pre-fall kolekcije dizajnerice Aleksandre Dojčinović (Maja KLJAJIĆ)

"Budućnost ovog posla sigurno leži u pametnim kolekcijama, u nosivosti, u promišljanju o očuvanju svijeta, o mišljenju na okoliš i ekologiju. Sretna sam što sam oduvijek stvarala na tom tragu, što je Lei Lou oduvijek bio brand najlakše opisiv kao svevremen i što sam sada morala napraviti samo malu nadogradnju cijele priče kako bih nastavila ići ukorak sa svijetom. Moda se više ne mijenja od danas do sutra, ali to su zapravo dobre vijesti za nas klasičare", kaže Aleksandra Dojčinović koja u jesen korača poprilično odvažno, na novoj zagrebačkoj adresi, u Strojarskoj 19, uz trgovinu u Splitu, s kolekcijom koja će se, sigurna je, reciklirati u brojnim prilikama.

Dona Vekić zvijezda je nove pre-fall kolekcije dizajnerice Aleksandre Dojčinović (Maja KLJAJIĆ)

"Riječ je o capsule pre-fall kolekciji koju karakteriziraju wrap midi haljine od fine svile, one u nježnim printevima, ali i novi nakit i remenje sa statement kopčama, kao i cipele koje su veće nekoliko sezona naš bestseller. Željela sam napraviti jedan idiličan uvod u hladniju sezonu jer je doza optimizma nešto što nam je u ovom trenutku svima itekako potrebno. Sretna sam što je upravo Donna utjelovila tu jednu novu, neustrašivu Lei Lou curu koja hrabro i s osmijehom kroči kroz život, nižući uspjeh za uspjehom", zaključuje Aleksandra Dojčinović.

Dona Vekić zvijezda je nove pre-fall kolekcije dizajnerice Aleksandre Dojčinović (Maja KLJAJIĆ)Dona Vekić zvijezda je nove pre-fall kolekcije dizajnerice Aleksandre Dojčinović (Maja KLJAJIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini