OVE SUBOTE

Zatvaranje koncertne sezone u Glavani Parku uz nastup grupa PleteRI i Face to Face


Koncertom dva rock cover sastava ove subote zatvara se programska sezona u koncertnoj areni Glavani Parka kod Barbana. Ulaz na koncert je besplatan, a s početkom u 19 sati nastupit će grupe PleteRI i Face to Face.

Rock bend PleteRI je glazbeni projekt kojeg je pokrenuo gitarist Tomislav Maslak 2013 .godine, a predstavljaju zanimljiv repertoar obrada raznih rock, blues i pop sastava, te su uz samostalne nastupe na festivalima, u klubovima te na raznim manifestacijama nastupali i kao predgrupa afirmiranim hrvatskim izvođačima kao što su Opća Opasnost, Hladno Pivo, Prljavo Kazalište, Atomsko Sklonište i drugi. Osim obrada, sviraju i vlastite skladbe, te su godine 2016. objavili album "Budi što želiš".

Pulski sastav Face to Face čine glazbenici koji iza sebe imaju desetljeća sviračkog staža u raznim sastavima, a to su pjevačica Larisa, gitarist Feca, basist Vita i bubnjar Đika koji će predstaviti obrade pop rock glazbenika i sastava kao što su Amy Winehouse, Aretha Franklin, Michael Jackson, Adele, Joss Stone, Sheryl Crow, Tracy Chapman. (T. T.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of