NATURIST CLEANERS

VIDEO / GOLAĆI KOJI PROFESIONALNO ČISTE PO KUĆAMA: Nosimo samo gumene rukavice i dobru volju


Naturist Cleaners su jedan od vodećih pružatelja usluga naturističkog čišćenja u Velikoj Britaniji. Zbog toga smo uložili dodatne napore kako bismo opravdali svoje dobro ime, kažu u tvrtki

Tvrtka "Naturist Cleaners", sa sjedištem u Londonu, pokušava pronaći ljude diljem Velike Britanije koji su spremni obavljati poslove čišćenje kuća, i ne bi tu bilo ništa čudno da se ne radi o čišćenju - bez odjeće.

"Naturist Cleaners" osnovala je Laura Smith 2017. godine, a iskustvo za rad nije potrebno, kao ni kakvo tijelo imate niti koje ste dobi.

Za rad su potrebne eventualno gumene rukavice i dobra volja.

Jedino što od čistača traže je da se prijave putem online registracije i pričekaju do dva tjedna na odgovor, jer kako piše na stranici, ima puno zainteresiranih kandidata.

Tvrtka nudi i potpuno "obučenu" uslugu za 25 funti na sat, dok se za "gole čistače" izdvaja 45 funti.

U opisu tvrtke stoji: "Naša tvrtka se ponosi izvrsnom uslugom koju pruža za korisnike. Mi smo profesionalna tvrtka, zbog čega su naši kupci u potpunosti zadovoljni onim što nudimo. Naši čistači su obučeni i iskusni, i učinit će vašu kuću sjajnom.

Naturist Cleaners su jedan od vodećih pružatelja usluga naturističkog čišćenja u Velikoj Britaniji.

Zbog toga smo uložili dodatne napore kako bismo opravdali svoje dobro ime.

Budući da smo vrlo ozbiljni u pogledu povjerljivosti naših klijenata, ne možemo otkriti njihova imena ili bilo koje druge detalje.

Sve recenzije koje smo imali su izvrsne i možete nas držati za riječ za to. Većina naših klijenata postali su stalni kupci jer su zadovoljni našim iznimnim uslugama."

Recenzije na stranici su pozitivne. Jedan je korisnik napisao: "Dixie je prošli tjedan obavila prekrasan posao čišćenja mog stana. Rekla je da je to njezin prvi posao čišćenja nagog tijela, ali s obzirom na kvalitetu njezina rada, njezinu apsolutno nevjerojatnu figuru i zapanjujući izgled, siguran sam da će u budućnosti biti još mnogo posla".

Britanska tvrtka nije prva u svijetu koja se dosjetila naturističkog poslovnog trika. A evo i video kako izgleda "golo čišćenje". (P. N.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum