NAJNOVIJE


velike POBJEDE HRVATSKE REPREZENTACIJE

POZNATI I NEPOZNATI ISTRANI O VATRENIMA: Ovo je NAJVEĆA STVAR IKAD!


Divim se dečkima. S toliko odigranih produžetaka uspjeli su istrčati puno više od puno mlađe Engleske. Uvjeren sam da ćemo dobiti Francusku barem 2:0. Modrić će sigurno dati gol, poručuje Alen Vitasović

Pobjeda Hrvatske u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji ponovo je bacila cijelu zemlju u trans. U takvom stanju su Hrvati još od pobjede protiv Argentine 3:0, a svakih nekoliko dana prolaskom u daljnji krug natjecanja ludilo ide korak dalje. Zapravo, više nema riječi kojima se sve to skupa može opisati, osim jedne:

"Hrvatska! Hrvatska!"

Tako je uzviknuo Franko Krajcar, glazbenik i, kako sam kaže, strastveni navijač, kada smo ga nazvali da kaže svoje mišljenje o nogometnom ludilu. Nitko, pa ni poznati Istrani nisu ostali imuni na povijesni rezultat.

Krajcar je za vrijeme utakmice nastupao u hotelu Histriji i to među irskim i engleskim navijačima.

"Irci su navijali za nas, a Englezi su se dobrano ražalostili. Nakon što smo primili prvi gol mislio sam da ću umrijeti. Ne znam gdje su igrači našli snagu u drugom poluvremenu. Francusku ćemo dobiti 2:0", rekao nam je te dodao da je još prije početka prvenstva prognozirao ulazak Hrvatske reprezentacije u finale.

S njim se slaže kolega Alen Vitasović.

"Moram priznati da sam u prvom poluvremenu, nakon što smo primili pogodak, zaspao. Probudila me žena u 60-oj minuti. Bogom dano, jer kad sam se probudio, probudili su se i naši igrači. Bio sam uvjeren u pobjedu pa sam utakmicu popratio u miru. Popio sam čašu vina i zapalio cigaretu. Ovo je najveća stvar ikad. Divim se dečkima. S toliko odigranih produžetaka uspjeli su istrčati puno više od puno mlađe Engleske. Uvjeren sam da ćemo dobiti Francusku barem 2:0. Modrić će sigurno dati gol", rekao nam je.

Malo smireniji i s nogama čvrsto na zemlji bio je Elvis Scoria, nogometni trener iz Pule:

"Proslavio sam pobjedu u društvu. Bila je teška utakmica, taktički zahtjevna. U drugom poluvremenu smo se resetirali. Jednostavno smo bili iskusniji i znali privesti utakmicu kraju. Bila je to pobjeda igre i vjere. Francuzi su malo kompaktnija momčad od Engleske. Mi smo sad već i potrošeni tako će da nam protiv Tricolora trebati i malo sreće", rekao je Scoria. (Chiara BILIĆ i Dubravko GRAKALIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD PETKA


Podijeli: Facebook Twiter