ZAVRŠNA PRODUKCIJA PLESNOG STUDIJA ART DANCE

FOTO Od mjuzikla do rocka i klasike kroz pokretPred brojnom publikom u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula preksinoć je održana završna produkcija plesnog studija Art Dance. Program, koji je uključivao i goste bio je sastavljen od više od 30 točaka, a nastupilo je više od 200 sudionika.

Publika je bodrila plesače

Bilo je tu svega - klasike, popa, rocka, mjuzikla, glazbe iz filmova… Koreografiju su pripremile Tatjana Samuele Ban i Kati Samuele Radolović te Sabrina Rinaldi koja je autorica baletne koreografije. Publika je bodrila svoje prijatelje svih generacija koji su se popeli na binu i pokazali što znaju. Osim što su gledatelji mogli uživati u pokretima mladih plesačica i plesača, pažnju su plijenili i živopisni kostimi Vesne Šuput i Milene Jurmić, posebno napravljeni za svaku točku, iz čega je također bilo jasno da je u cjelokupni nastup uložen veliki trud.

Sinoć su tako pokazali što su sve naučili, a bilo je ovdje plesa i plesnih priča nadahnutih "Fantomom opere" s kojim je večer otvorena, kao i Michaelom Jacksonom, Frankom Sinatrom te popularnim filmovima kao što su "Flashdance" ili "Avatar".

Nastupile su sve plesne grupe Art Dancea te solistice Klara Peruško, Petra Radolović, Emili Dragaš, Andrea Delmonaco i Lara Kapeloto. Radolović i Kapeloto su na svjetskom prvenstvu nedavno održanom u Puli osvojile drugo mjesto..

S po nekoliko točaka sinoć su se pulskoj publici predstavili i gosti, UO plesna radionica Ilijane Lončar iz Požege sa solisticom Hanom Krpan te plesna skupina Cholnoky Mozgasmuveszeti Studio iz mađarskog Veszprema sa solisticom Kingom Mereg na koreografiju dr. Kiszelyne Czibik Tunde. Program je završio zajedničkim nastupom svih sudionika koji su zaplesali na "Can't stop the feeling" Justina Timberlakea.

Uspješni plesači

- Ove se godine posebno naporno radilo i još se dojmovi slažu s netom održanog svjetskog prvenstva, rekla je voditeljica Art Dancea Tatjana Samuele Ban. Art Dance je organizirao tu manifestaciju na kojoj su posjetitelji i svi ljubitelji plesa mogli su uživati u četiri dana prekrasnog plesa. U konkurenciji više od tri tisuće plesača i njihovih mentora iz cijelog svijeta, plesači Art Dancea bili su vrlo uspješni, a Samuele Ban zahvalila se i svima koji su pomogli organizaciju natjecanja. (M. RADIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater