NAJNOVIJEU PROSTORU STARE TVORNICE

DESIGN DISTRICT: Prvi međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera ovog vikenda u Rovinju!Design District održat će se od 15. do 18. studenog u staroj rovinjskoj tvornici

Ovog vikenda u Rovinj stiže Design District – prvi međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera. Od 15. do 18. studenog 2018. na jedinstvenom prostoru ova će manifestacija okupiti stručnjake iz turističkog sektora, arhitekture i dizajna interijera.

Na više od 3.500 m2 posjetitelji će imati priliku razgledati oko 90 izlagačkih prostora koji će objediniti kompletnu uslugu od projektiranja do uređenja prostora.

Zanimljive teme kao što su bioklimatska arhitektura te ekološki principi proizvodnje građevina i proizvoda očekuju se prvog dana manifestacije, na konferenciji "(bio)Arhitektura / sloboda održivosti". Na konferenciji će se okupiti brojni arhitekti i predavači, a raspravljat će se o konceptu zelenog i održivog turizma koji je usko vezan za uređenje interijera.

Gostujuća zvijezda Design Districta poznato je ime iz svijeta dizajna i arhitekture - Karim Rashid. Svoje viđenje turizma i onoga što bi turizam trebao postati Rashid će iznijeti 16. studenog u 10 sati, kada će ujedno predstaviti i svoja nevjerojatna djela arhitekture i dizajna.

Forum "Hrvatska može bolje - pripremite se za Novog gosta" na rasporedu je trećeg dana sajma, namijenjen malim i velikim hotelijerima te iznajmljivačima. Na forumu će se predstaviti novo viđenje "dodatnih usluga" u turizmu jer osim klasične ponude "sunce i more", Novi gost u potrazi je za posebnim pečatom destinacije koju posjećuje. Sudionicima će se pojasniti i mogućnosti dobivanja bespovratnih sredstava, način komunikacije s klijentima   kao i novi načini na koje je moguće ostvariti potpunu popunjenost kapaciteta.

Nakon stručnog dijela, prva tri dana predviđena su tzv. afterwork druženja u Purple baru – platformi koja će sudionicima omogućiti networking, suradnju s potencijalnim klijentima, upoznavanje Karima Rashida i prisustvo na dodjeli nagrada izlagačima s najboljim dizajnerskim rješenjima.

Posjetitelji će tijekom 4 dana sajma imati priliku poslušati o najnovijim trendovima u uređenju interijera, uživo vidjeti neka od najkreativnijih rješenja i biti dijelom ovog jedinstvenog četverodnevnog spektakla. (I: eIstra.info)

Promo


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam