NAJNOVIJEOBRANA I ZAŠTITA OD GLUPOSTI

BLOGER KRULE: Dogodovština Mileta NeutralcaObjave poznatog hrvatskog satiričara i blogera Jadranka Hodaka, poznatijeg kao bloger Krule svakodnevno prate stotina tisuća ljudi, možete čitati i na portalu Glasa Istre.

Sam se Bloger Krule na jednom gostovanju u Puli prije nekoliko godina definirao kao "intelektualac, bauštelac, podstanar, rodom iz Like, bloger, običan čovjek s neobičnom vizijom koju baziram na onom što čujem na ulici, baušteli, kafanie... Dođem kao glasnik onoga što narod kaže, samo, eto, ne napiše, pa onda to napravim ja u pisanom obliku i to bez ikakve cenzure, a narod pročita pa kimne glavom u stilu 'Dobro ovaj to reče'!".

Zanimljivih komentara i dosjetki bloger Krule donosi u popriličnim količinama, a više možete čitati na njegovom blogu.

Evo što piše Krule na svom blogu:

"Prema zadnjim informacijama, Mile Neutralac (24 god.) imao je u najmanju ruku čudnu dogodovštinu. Naime, Mile je u ormaru svojih roditelja pronašao pionirsku kapu svoga oca. Nakon što je stavio kapu na glavu, prije odlaska na maškare, otišao je do štale napojiti konja. Prišavši konju otraga, istoga je prepao, pa se konj propeo na prednje noge i tom prilikom, zadnjom nogom ošinuo Milu u čelo. Nakon osvještavanja odmah je pohitao u kupaonu gdje se je osvježio hladnom vodom po glavi, no podigavši glavu, u ogledalu je imao što vidjeti - na čelu je od potkove imao otisnuto veliko slovo "U" unutar kojeg je stajala preslika petokrake sa pionirske kape. Mile nam je izjavio:

- Kako imam 2 simbola na čelu, prvo su me šikanirali vlastiti roditelji

- Zašto Mile roditelji???

- Svi sa ćaćine strane su bili u partizanima a pak sa mamine svi u ustašama

- E i?

- Ćaća kad je vidio "U" na čelu, viče da mi pička materina ustaška a mati kad je vidjela petokraku, viče da me jebo ćaća partizanski!

- Jeste takvi prošli selom?

- Jesam... i odma naletio na policiju

- Jesu li vas uhitili zbog znakovlja na čelu?

- Jesu... al me nakon 5 minuta pustili

- Opa... kako to?

- Pa vele da u zakonu nema stavke kojom se brani isticanje ustaškog-partizanluka odnosno partizanskog-ustašluka, ovisi kako se gleda.

- A u vatrogasnom domu na maškarama? Kako je tamo bilo?

- Tamo su mislili da sam se maskirao u Antu Broza... neki si mislili da sam Jure Končar... a bilo je i onih koji su mislili da sam partizanski D.J. na Ultri

- Vi ste na neki način patentirali novo znakovlje?

- Nisam ja

- Nego tko?

- Konj

- Kako se konj zove?

- Armagedon"


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of
Webcams provided by webcams.travel add a webcam