VERVET

U subotu u novigradskom Pubu Devetka: Koncertna promocija albuma "Dok plačeš i smiješ se"

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA

Grupa Vervet, predvođena pjevačem, gitaristom i skladateljem Denisom Makinom, ove subote u novigradskom Pubu Devetka koncertno će predstaviti svoj debitantski album "Dok plačeš i smiješ se". Ovaj album objavljen je nedavno u izdanju Dancing Beara, a na radijskim i TV postajama već se vrti prvi singl s albuma za pjesmu "Dobar dan".

- Cijeli album govori o istinitim stvarima koje se oko nas događaju, o lažima političara, spontanoj ljubavi, veselju i tuzi. Zato je album nazvan "Dok plačeš i smiješ se", jer sadržava sve te emocije, sabijene i sakrivene, otpuštene i raspršene u svemiru kojem živimo. U biti, to je ta kontradiktornost koja nas kroz život prati, kaže frontman Denis Makin.

Subotnji koncert u novigradskoj Devetki počinje u 21.30 sati. Podsjetimo i da su album, kao i spot, snimani u novigradskoj kinodvorani, a upravo na toj lokaciji band je i stvarao album na svojim probama.

Uz frontmana Denisa Makina, grupu Vervet danas čine Dušan Prosen na klavijaturama, hammond orguljama te back vokalima, basistica i back vokalistica Tea Tidić te bubnjar i perkusionist Marco Mattietti, a za subotnji koncert najavljeni su i gosti iznenađenja.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater