TRAJE DO NEDJELJE

U Rovinju počeo 14. Weekend Media Festival

| Autor: Lara BAGAR
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


U Rovinju je jučer započeo 14. Weekend Media Festival koji traje do nedjelje, a u prostoru stare Tvornice duhana okuplja vodeće domaće i svjetske stručnjake iz područja komunikacija i medija.

Pod sloganom živioživot pripremljen je bogat program pomno odabranih tema i sudionika, koji će svojim znanjima i iskustvima donijeti zanimljivu novu perspektivu na brojna pitanja od javnog interesa. Neke od tema ovogodišnjeg festivala su influenceri, renesansa PR-a, umjetna inteligencija, revolucija gaminga, uloga festivala u brendiranju destinacija, komercijalizacija književnosti, naplata print sadržaja, revolucija videa, sport kao reality show, javna diplomacija, eksplozija serija u regiji, medijske preference novih generacija, radio budućnosti, i druge.

U Rovinj dolaze jaka imena poput njemačkog psihijatara Manfred Spitzer koji će danas svojim predavanjem pod nazivom "Epidemija pametnih telefona: Prijetnja zdravlju, obrazovanju i društvu" otvoriti kontroverznu temu o problematičnom utjecaju tehnologije na svakodnevni život. Božo Skoko govorit će o fenomenu brendiranja države. U panelima će gostovati influencerice Ella Dvornik-Pearce i Erna Saljević (Diva is Back) i balkanski TikToker Dario Marčac. Na festivalu gostuje i Ivica Kostelić, Boris Jokić, Korado Korlević, Davor Bruketa , Sandra Benčić, Zoran Kesić i Zoran Šprajc i čitava svita medijskih ljudi i komunikacijskih stručnjaka koji će u tri dana raspravljati o aktualnosti koje se događaju u svijetu koji se mijenja strelovitom brzinom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini