BAR EXTREME

Svi koji žele naučiti nešto o poslu barmena i koktelima, sutra bi trebali ići na Vidikovac

| Autor: bar extreme, kokteli, vidikovac, damijanić
Najava dana otvorenih vrata Udruge Bar Extreme

Najava dana otvorenih vrata Udruge Bar Extreme


U četvrtak s početkom u 17 sati održati će se dan otvorenih vrata Udruge barmena Bar Extreme iz Pule koja ove godine obilježava osmu godinu postojanja.

Program će se odvijati u prostoriji Udruge na adresi Voltićeva 3 na Vidikovcu, gdje će sve zainteresirane predavači i barmeni upoznati pobliže sa radom udruge. Glavni predavač je Karlo Damijanić koji je ujedno i trostruki prvak Hrvatske, viceprvak Europe te četvrti barmen svijeta.

"Kroz naše programe educirao se veliki broj mladih barmena i barista koji danas rade u prestižnim barovima diljem svijeta. Naša edukacija usmjerava mlade ugostitelje modernijem i profesionalnijem pristupu poslu s naglaskom na izradi kvalitetnih koktela. Biti kvalitetan barmen znači biti u tijeku, stalno se educirati i težiti novim uspjesima. Samim time ova se škola okreće modernom pristupu pripremanja miješanih pića po najnovijim standardima i metodama rada", kažu iz Udruge. 

"Po uzoru na neke od najuspješnijih svjetskih barova u kombinaciji s iskustvom stečenim putovanjima diljem svijeta (Kuba, Pariz, London, Singapur, Rim) kombiniramo moderno i tradicionalno i stvaramo novi brend po imenu 'Bar Extreme'. Naši predavači istaknuti su članovi barmenske zajednice, te osvajači svjetskih natjecanja", najavili su iz Udruge Bar Extreme.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum