BRAČNI KRAH

Razveli se Brankica i Mladen Grdović, posljednje tri godine nisu živjeli zajedno

| Autor: Glas Istre
Cropix

Cropix


Iako je pjevač cijelo vrijeme opovrgavao loše odnose tvrdeći kako “ljubav sve pobjeđuje”, Brankica je 21.svibnja, nakon 22 godine braka podnijela tužbu protiv pjevača radi razvoda braka, a sud je njezinu tužbu potvrdio u kolovozu, zaključivši kako nema šanse da se par pomiri.

Brankica je u tužbi navela kako su ona i Mladen zaključili brak 4. svibnja 1998. godine, no da su njihovi bračni odnosi teško i trajno poremećeni, te da zajednički život više nije moguć.

U svom iskazu je navela i kako su ranije u izvanbračnoj zajednici bili osam godina, ali da unatrag tri godine više ne žive zajedno.

Pojasnila je kako je u njihovom braku došlo do poremećenih odnosa, te da je ona Mladenu davala šansu da se njihovi odnosi poprave, međutim da do toga nije došlo, već je postajalo sve gore i gore. Svoju je odluku pojasnila i time kako ne mogu postići dogovor ni u čemu što je potrebno za jedan normalan brak.

Tome se na ročištu 16. lipnja usprotivio pjevač navodeći kako ne želi da se njihov brak razvede jer su zajedno već 30 godina, iako u odgovoru na tužbu nije naveo, a niti predložio dokaze na okolnosti da njihovi odnosi nisu teško i trajno poremećeni.

No sud je uvidom u rješenje Prekršajnog odjela od 13. svibnja doznao da njihov brak nikako nije “idila” s obzirom da je Grdoviću određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenost manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s S Brankicom sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.

Grdović je, naime, tog dana došao na adresu gdje je Brankica podstanar i htio nasilno ući pa ga je ona prijavila.

Brankica i Mladen dosad su se više puta mirili i razilazili.

“Naše su duše jedno tijelo, mi smo jedna duša, iako smo gotovo u svemu različiti”, govorio je Mladen, no njegova supruga očito više nije mogla dalje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of