ROJC

PULJANI U CIRKUSKOJ PREDSTAVI: Udruga Čarobnjakov šešir producirat će cirkusku predstavu u kojoj će glavnu ulogu imati građani Pule

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Arhiva

Arhiva


U sklopu projekta "ROJC: Razvijamo - Omogućavamo - Jačamo - Cijenimo" udruga Čarobnjakov šešir producirat će cirkusku predstavu u kojoj će glavnu ulogu imati građani Pule. Stoga pozivaju građane da se prijave za sudjelovanje u predstavi, a prijave su putem linka https://bit.ly/37g7zvY otvorene još danas.

- Kroz učenje i vježbanje cirkuskih vještina, istraživanje, igru i eksperimentiranje te timski rad, zajedno s građanima Pule sukreirat ćemo inovativnu cirkusku predstavu. Predznanje nije potrebno. Uzrast nije važan. Budući da se predstava neće bazirati na vrhunskim cirkuskim vještinama, potrebna je samo dobra volja i motivacija za učenje novog, igru i eksperimentiranje. Probe će se održavati u DC-u Rojc nekoliko puta tjedno (prema dogovoru) u popodnevnim satima, tijekom tri mjeseca. Počinjemo 1. ožujka ukoliko nam to dozvoli epidemiološka situacija odnosno mjere, a premijeru predstave očekujemo u lipnju, najavljuju iz Čarobnjakovog šešira.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater