UTRKA U ŠTIKLAMA

PULI SE JOŠ JEDNOM TRČALO NA VISOKIM PETAMA Kaubojska čizma Ive Zembo pobijedila štikle

| Autor: Lara BAGAR


Bez padanja u nevjerojatno dugim i sigurnim koracima u ne baš jakoj konkurenciji nježnijeg spola u kaubojskim čizmama pobijedila je atraktivna 36-godišnja Iva Zembo, bolja polovica poznatog kuhara i organizatora Gastro Buzz festivala Denisa Zemba

Četiri trkačice za četvrto izdanje utrke u štiklama. Baš tako. Ne zna se je li korona izbacila iz forme trkačice ali jučerašnja "Štikla and Beerun" privukla je točno toliko odvažnih trkačica na "visokoj nozi". Manifestacija "Teći isti i piti" spojila se sa Gastro Buzz festivalom pa su ove godine utrka trčala od hotela Amfitetar do rimskog amfiteatra i nazad. Sve u svemu sto metara, kratka ruta koje postaje duže što je peta viša. Nakon početnog mjerenja štikli i smanjenog kriterija, četiri trkačice su sa roza balonima krenule u žensku utrku. Bez padanja u nevjerojatno dugim i sigurnim koracima u ne baš jakoj konkurenciji nježnijeg spola u kaubojskim čizmama pobijedila je atraktivna 36-godišnja Iva Zembo, bolja polovica poznatog kuhara i organizatora Gastroi Buzz festivala Denisa Zemba. Ne radi se o nikakvom favoriziranju supruge organizatora festivala, već su zasigurno kaubojske čizme bile ugodnije od potpetica.

"Bilo je odlično. Jako mi se svidjelo jer nisam to nikada napravila. Drugi put ću obući prave stiletto štikle, donijet ću svoje, otrčat ću pa ću i opet pobijediti, oduševljeno je rekla pobjednica i sama ljubiteljica visokih štikli. Kaubojske čizme, kaže, stavila je jer su je neki dan upravo visoke potpetice nažuljale. Nada se da će se ova manifestacija nastaviti. "Meni je ova utrka na štiklama na neki način znači i pobjedu feminizma, šteta što muškarci nisu obukli štikle", šalila se pobjednica. Vitka i atraktivna plavuša svoju zavidnu liniju i formu duguje veganskoj prehrani i njezinom sustavu vježbi gdje uz ritmove rap glazbe izvodi joga vježba dok dubi na glavi s nogama u zraku. Zanimljivo i izgleda nadasve efikasno. Nakon toga uslijedio je mješovita utrka "Beerun" u kojoj se sa decom Bura Brew Craft piva trčalo na dionici četiri puta po sto metara.

Proslava je nastavljana na mnogobrojnim štandovima Gastro Buzz festivala koji se i danas cijeli dan održava.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum