OBOŽAVAETLJI ČEKAJU

Procurili detalji sa snimanja četvrte sezone popularne serije? Fotografije možda otkrivaju sudbinu glavnog lika

| Autor: Portal NoviList.hr
Instagram

Obožavatelje serije će usrećiti fotografije nastale u SAD-u ovih dana gdje je jedna djevojka vrlo vjerojatno uspjela snimiti mjesto radnje nove sezone popularne serije

Obožavatelji megapopularne serije „Stranger Things“ ne mogu dočekati novu sezonu nakon što je posljednja, treća sezona, osvojila i kritiku i publiku. Netflix je već ranije obznanio kako će serija imati sigurno još jednu te najviše dvije sezone, a sada dolaze i nagađanja kako je snimanje četvrte već započelo u tajnosti, prenosi VT.

Posljednja epizoda serije završila je misterioznim "nestankom" šerifa Hoppera nakon čega su odmah krenule debate na internetu oko toga je li on zaista ubijen ili je nestao u drugoj dimenziji, tzv. "upside down" svijetu. Tu se onda spominje i zatvor u Rusiji kao jedno od mjesta gdje bi Hopper mogao biti jer veliki obožavatelji serije se ne mogu pomiriti s time da bi ga autori serije mogli "ubiti".

Ono što će ih možda usrećiti jesu fotografije nastale u SAD-u ovih dana gdje je jedna djevojka vrlo vjerojatno uspjela snimiti mjesto radnje nove sezone popularne serije.

Hopper

Naime, Netflix još uvijek nije potvrdio kako je snimanje četvrte sezone započelo, ali je moguće kako tu informaciju žele zatajiti s obzirom da se na fotografijama jasno mogu vidjeti neki detalji karakteristični za seriju. Jedan od njih je i Hopperov automobil što može dokazati kako on zaista nije ubijen, već ga možemo očekivati u novoj sezoni.

Obožavatelji sada očekuju reakciju Netflixa i nadaju se potvrdi kako nam četvrta sezona dolazi možda i brže nego što smo očekivali. 


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of