KRENULI 2015. GODINE

POLIDOR U FUNTANI najpopularniji je beach bar u Istri. Vlasnica Federica Ukušić Rovina OTKRIVA NAM SVOJU TAJNU USPJEHA

| Autor: Gloria GLAVIĆ


Prva nam je ideja bila da napravimo izlaz na more za goste našeg kampa koji je od obale udaljen 800 metara, pa je plaža otvorena 2015. godine. Prilikom uređenja mislili smo na sve one stvari koje bismo i mi željeli da nam se ponude kad smo na odmoru. Pokazalo se da nema previše takvih plaža na području Istre, ali da postoji velik broj gostiju koje bi to zanimalo, kaže Ukušić Rovina

Polukružna pješčana plaža kao nacrtana, ležaljke i baldahini na sve strane, zgodne djevojke i mladići, živa muzika, party osjećaj i kad nije party, živi vikendi, nedjeljne dnevne zabave… Sve je to ovog ljeta bio beach bar Polidor u Funtani, inače dio istoimenog kampa smještenog u neposrednoj blizini. Postalo je gotovo nemoguće razgovarati o zabavi u Istri a da se ne spomene ovo mjesto.

Polidor (foto Facebook)

Bar ima i natkrivenu terasu, a među raznolikom ponudom hrane i pića, pažnju su privlačili osvježavajući kokteli s prigodnim citatima. Za podizanje atmosfere svakodnevno je bio zadužen   lokalni DJ, dok su tijekom vikenda gostovali razni bendovi te glazbenici u pratnji električnih violina i saksofona. Ljubitelji sporta mogli su uživati u odbojci na pijesku, a dio plaže s ograđenim prostorom u moru prilagođen je djeci, dok je još jedan specijalni odjel namijenjen kućnim ljubimcima.

Bez arhitekta i dizajnera

Polidor Beach Bar dio je Polidor Family Camping Resorta, malog obiteljskog kampa u neposrednoj blizini koji već nekoliko godina za redom osvaja brojne nagrade za svoju kvalitetu. Iako je beach bar nedavno zatvorio sezonu 2020., odlučili smo porazgovarati s Federicom Ukušić Rovina, u čijem se obiteljskom vlasništvu bar nalazi.

- Prva nam je ideja bila da napravimo izlaz na more za goste našeg kampa koji je od obale udaljen 800 metara, pa je plaža otvorena 2015. godine. Prilikom uređenja mislili smo na sve one stvari koje bismo i mi željeli da nam se ponude kad smo na odmoru. Pokazalo se da nema previše takvih plaža na području Istre, ali da postoji velik broj gostiju koje bi to zanimalo. Postupno smo dodavali nove sadržaje, a sve smo uredili sami, bez arhitekta i dizajnera, kaže Ukušić Rovina.

Polidor (foto Facebook)

Polidor iz godine u godinu bilježi sve veću posjećenost, a među gostima se često može čuti strane jezike, naročito slovenski. S obzirom da je cijela Hrvatska, pa tako i Istra, uglavnom obiteljska destinacija, to je osvježavajuća novost.

- Svake godine ulažemo i podižemo kvalitetu plaže i bara na još veću razinu. Želimo da se naša plaža kvalitetom razlikuje od konkurencije te da bude prepoznata zbog drugačijeg pristupa gostima, što se i ostvarilo, kaže nam Ukušić Rovina.

Put u nepoznato

Pitamo koliko je zahtjevno organizirati brojne evente poput tematskih dnevnih partyja i gostovanja glazbenika te s kojim se izazovima najčešće susreću, a Federica nam odgovara da je to kompletan proces kojeg nije moguće ostvariti preko noći.

- S pripremama počinjemo već u listopadu ili studenom, kako bi sve teklo baš onako kako smo zamislili. Osluškujemo želje i potrebe naših klijenata te prema tome određujemo kakva vrsta eventa će se održati. Pritom uvijek pazimo da to bude nešto novo i drugačije, što nije viđeno na našem području. Najčešći izazov zapravo jest "put u nepoznato", jer kad uvodimo nekakav event, nailazimo na razne prepreke, upravo iz razloga što se ljudi s tim nisu imali prilike susresti.

Polidor (foto Facebook)

Osim stranaca, Polidor su u velikom broju pohodili i domaći gosti, kako oni iz ostalih krajeva Istre, tako i lokalci.

- Vjerujem da se domaćim gostima najviše sviđa taj neki drugačiji, posebniji pristup, a on uključuje neke nove ponude kojih nema nigdje u okolici. Ne dopuštamo da se dogodi monotonija u radu, stoga težimo stalnim promjenama i novitetima. Uvijek mora biti novih izazova koji nas ekstremno vesele i guraju naprijed, kaže nam Ukušić Rovina. Što se tiče korone, zbog koje je cijela sezona bila pod posebnim režimom, kaže da je to još jedan razlog za biti zadovoljan sezonom. "Zahvaljujući mojem timu u potpunosti smo uspjeli ostvariti sve zamišljene planove te još spremniji i puni novih ideja idemo ususret sljedećoj sezoni", ističe i zaključuje:

"Planova, ideja i projekata za sljedeću sezonu nam ne nedostaje. Već smo polako počeli koračati prema sezoni 2021. te ostvarivati sve zadane ciljeve kako bi i sljedeće godine očarali naše klijente s nečim potpuno drugačijim".

Polidor (foto Facebook)Polidor (foto Facebook)Polidor (foto Facebook)Polidor (foto Facebook)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of