JEDINSTVENI DIZAJN

Piercing na uhu u obliku sazviježđa bio je najveći trend u 2019. godini

| Autor: Ivana Mavrić

Nova umjetnička forma postavljanja pierceva već je proglašena 'tetovažom novog doba'

Godina je na izmaku i polako pregledavamo sve modne i beauty trendove koji su obilježili 2019. godinu. Visoko na listi najtraženijih pojmova na Pinterestu našao se jedan neobičan trend – piercing u obliku sazviježđa. Iako je ovaj trend prisutan već nekoliko godina, sada je doživio pravi procvat, a nova umjetnička forma postavljanja pierceva već je proglašena 'tetovažom novog doba'.

U čemu je tajna? Njegova posebnost leži u unikatnosti dizajna – svaki piercing u obliku sazviježđa jedinstven je, a mogućnosti za poigravanje s različitim uzorcima su bezbrojne. Osim toga, čak i ako se odlučite za dizajn, uvijek ga možete mijenjati poigravajući se s raznim komadima nakita.

Piercing u obliku sazviježđa postići ćete nizanjem tri ili više pireceva kako biste stvorili jedinstveni uzorak prilagođen vašem obliku uha. O samom dizajniranu konstelacije odlučujete sami, a dobar piercer preporučit će vam dizajn koji točno odgovara vašem obliku uha. Sve što vam tada treba je nekoliko efektnih komada nakita, a oni decentnog dizajna najbolji su izbor.

Bez obzira imate li već pierceve ili tek razmišljate o piercingu uha, ovo su najbolji dizajni koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

01

@mariatash

02

@mariatash

03

@mariatash

04

@mariatash

05

@bodyelectrictattoo

06

@bodyelectrictattoo

07

@mariatash


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum