NAJNOVIJEMEDULIN

DRUGA VEČER 5. ADRIA SUMMER FESTIVALA: Parni Valjak, Severina i Sakramenski pjesmom ujedinili publiku

| Autor: Priredio M. Ra

 Nakon prve večeri festivala i nastupa The Dire Straits Experiencea, na Adria Summer Festivalu nastupili su u petak navečer Parni Valjak, Severina i Sakramenski.

Parni Valjak je koncert otvorio s pjesmom „Ljubavna“, a do kraja večeri vjerna publika je bila prateći vokal Akiju Rahimovskom. Čulo se i nekoliko pjesama sa novog albuma koje publika već dobro poznaje, da bi kraj došao sa „Sve još miriše na nju“.

Za dobru atmosferu na pauzi pobrinuo se Mario Petreković koji je na svoj duhovit način komunicirao s publikom.  Severina i njen prateći bend nastavili su tamo gdje je Parni Valjak stao a publika je Severinu dočekala gromoglasnim pljeskom i započela uz hit „Brad Pitt“. Set lista izvedenih pjesama potpunjena je pjesmom „Samo anđeli znaju“ a na koncertu je izvedeno više od 30 pjesama.

Druga glazbena večer privedena je kraju uz DJ Smile i domaći bend Sakramenski koji je napravio fantastičan uvod u ono što posjetitelje očekuje u subotu, treće večeri festivala, kada nastupaju Massimo (u 21 sat), Prljavo kazalište (22.45) i Petar Grašo (00.45). Organizatori napominju da će koncerti početi po najavljenom rasporedu jer posjetitelje očekuje više od 6 sati svirke uživo i nema mjesta kašnjenju.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of
Webcams provided by webcams.travel add a webcam