GORE NE MOŽE

OVO MORATE VIDJETI: Paris Hilton objavila video kako priprema lazanje. Čini se da u kuhinji baš ne provodi puno vremena

| Autor: P. N.
Youtube screenshot

Ovo je sve samo ne klasični kulinarski tutorital

Bogata nasljednica i reality zvijezda, 38- godišnja Paris Hilton na svojem službenom YouTube kanalu pokazala je svoje kulinarske "vještine". Urnebesan video prepun je bizarnih detalja koji dokazuju da Paris baš i ne provodi puno vremena u kuhinji.

"Kuhajmo s Paris" novi je projekt bogatašice koja je svoje (ne)umijeće u kuhinji odlučila predstaviti javnosti, a podrugljivi komentari ne prestaju pristizati. Ovo je, naime, sve samo ne klasični kulinarski tutorital. Za početak, iz nekog potpuno neobjašnjivog razloga, Paris barata s hranom noseći kožne rukavice s odrezanim prstima. Osim toga, njezina duga kosa je raspuštena, a u jednom trenutku usred kuhanja podiže svog psa.

Paris je podijelila tajnu dobrih lazanja: tijesto za lazanje ne smije se lomiti jer se na taj način uništava "njegova vibra" (?!), a to je samo jedan detalj u nizu nelogičnosti upakiranih u 16 minuta urnebesne zabave. Jedno je sigurno: nakon što pogledate video, čak i oni najnespretniji u kuhinji osjećat će se puno, puno bolje.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of