OBJAVLJEN TERMIN ZA 2021.

Ništa od bajkerske fešte na Vallelungi OTKAZAN 26. CROATIA BIKE WEEK

| Autor: Mladen RADIĆ
(Neven LAZAREVIĆ)

(Neven LAZAREVIĆ)


Još jedna manifestacija neće se održati ovog ljeta u Puli, pa je tako otkazano 26. izdanje Croatia Bike Weeka, velikog okupljanja motociklista iz cijelog svijeta koje se i ove godine trebalo održati zadnji tjedan u kolovozu, a razlog je situacija izazvana koronavirusom. Na službenim stranicama već je najavljeno iduće izdanje od 30. kolovoza do 5. rujna 2021.

Edi Ljubić, predsjednik moto kluba Twin Horn MC Croatia koji cijelu manifestaciju organizira kaže da će u klubu održati dva manja partija tijekom ljeta i jedan u jednom ugostiteljskom objektu u Puli, ako bude bilo moguće zbog epidemioloških razloga.

- Ništa nećemo forsirati nego ćemo se držati uputa epidemiološke službe, ističe Ljubić.

Na manifestaciju, čiji je glavni dio i prošle godine održan na Vallelungi te je uključivala tradicionalni defile motocikala kroz grad, prošle je godine došlo 20 tisuća posjetitelja, no ove godine nije moguće osigurati epidemiološke mjere za toliki broj ljudi, tim više što je ulaz za one koji dođu s motociklom besplatan.

- Žao nam je zbog otkazivanja jer je postojao veliki interes stranaca koji i dalje zovu i informiraju se, kaže Ljubić koji podsjeća da je ovo drugi put da otkazuju manifestaciju, a prvi put je to bilo 1995., kad je krenula vojno-redarstvena akcija Oluja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini