Večeras otvorenje manifestacije

LJETO NA KAŠTELU Početak uz koncert grupe The Beat Fleet

| Autor: Tea TIDIĆ
ilustracija

Tradicionalna manifestacija Ljeto na Kaštelu otvara se večeras velikim koncert grupe The Beat Fleet. Koncert počinje u 21.30 sati, a zabava se nakon koncerta nastavlja na after partyju, također na Kaštelu, kad će se za glazbeni izbor pobrinuti DJ Filjo.

The Beat Fleet osnovani su prije puna tri desetljeća, a prepoznatljivi su po britkim rimama prožetim humorom. Brojni su dobro znani hitovi iz njihova diskografskog opusa, poput "Veseljko", "Alles gut", "Genije", "Smak svita", "Lud za njom", "Fantastična", "Sa mog prozora" i mnogih drugih.

Ovo je tek prvi u nizu koncerata koji se će održati na Kaštelu - Povijesnom i pomorskom muzeju Istre u sklopu manifestacije "Ljeto na Kaštelu" koju organizira Rock Caffe Pula.

Nakon otvorenja uz TBF, 3. kolovoza nastupaju Goran Bare & Majke; 11. kolovoza Tedi Spalato; 12. kolovoza Red Hot Chilli Peppers Real Tribute; 13. kolovoza Queen Real Tribute; 21. kolovoza Vatra, a manifestacija se zatvara velikim koncertom Zabranjenog pušenja. Ulaznice za koncert TBF-a mogu se u pretprodaji kupiti putem ticketshopa.hr.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater