VELIKI USPJEH MLADE PULJANKE

LARA KAPELOTO SVJETSKA PRVAKINJA u sportsko-modernim plesovima

| Autor: Mladen RADIĆ

Ova mlada Puljanka je u jakoj konkurenciji ostavila iza sebe mnoge plesačice koje su u Puli slovile za favorite. Kapeloto dugi niz godina trenira ples u pulskom Art Danceu gdje joj je mentorica Tatjana Samuele Ban

 

Trećeg dana natjecanja na 17. Svjetskom prvenstvu u sportsko-modernim plesovima prema pravilima Međunarodne plesne federacije koje se od srijede održava u pulskom Domu sportova "Mate Parlov", članica Plesnog studija Art Dance i učenica pulske Gimnazije Lara Kapeloto osvojila je prvo mjesto u kategoriji solo adult.

Ponos i uzbuđenje

Ova mlada Puljanka je tako u jakoj konkurenciji ostavila iza sebe mnoge plesače iz raznih zemalja koje su u Puli slovile za favorita.

Kapeloto dugi niz godina trenira ples u pulskom Art Danceu gdje joj je mentorica Tatjana Samuele Ban. Uzbuđenju i ponosu nije bilo kraja tim više što su plesači Art Dancea osvojili još nagrada u raznim kategorijama i disciplinama, pa su tako u kategoriji Mjuzikl osvojili treće mjesto, što je izniman uspjeh za domaćine ove smotre, koja je pretvorila Pulu u pravi plesni centar tijekom proteklih nekoliko dana.

Tri pozornice

Do sada se ovakva manifestacija u Puli održala 2008., 2014. i 2018. godine, a iduće godine domaćin će biti Barcelona.

Tijekom proteklih dana živo je bilo na sve tri pozornice, od kojih je jedna Boćarski dom, a mlade plesačice i plesači pokazuju svoje umijeće. Svjetsko prvenstvo prema pravilima Međunarodne plesne federacije okuplja ekipe iz 17 zemalja, iz raznih krajeva Europe.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter