ORGANIZIRAO SCHWARZKOPF

FOTOGALERIJA / U BALAMA ODRŽAN NAJVEĆI FRIZERSKI SPEKTAKL U REGIJI Sudjelovala je i slavna Ruskinja. Pogledajte frizure. FENOMENALNE SU!

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ


Prošlog su vikenda pitoreskne Bale još jedanput bile centar modnog događanja - najvećeg frizerskog spektakla u regiji City Cut & Culture čiji je organizator proizvođač kozmetike Schwarzkopf.

Dvodnevnoj manifestaciji prisustvovalo je preko 300 frizera iz cijele regije, a Schwarzkopf Professional je na pozornicu doveo neke od najvećih frizerskih stručnjaka - Tatyanu Nitchenko i britanski dvojac Hooker&Young te nezaobilazni regionalni Work Adria Team.

Nastup Tatyane Nitchenko, višestruke dobitnice nagrade "Russian Hairdresser of the Year", za mnoge je sudionike manifestacije bio poseban događaj jer, potvrdit će mnogi, njena se umjetnička i vizionarska energija osjećala u zraku. S druge strane, suvereni nastup iskusnog britanskog dvojca Hooker&Young promatrao se s velikim uzbuđenjem, dok je njihova lakoća izražavanja i kreiranja bila pretočena u jedinstvene i besprijekorne frizure koje su impresionirale više od 300 frizera.


Podijeli: Facebook Twiter








Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater