U OKOLICI BALA SNIMA SE NOVI RTL-OV SHOW

"FITTEST FAMILY" - KOLIKO JE JAKA VAŠA OBITELJ Do titule najfit obitelji uz pomoć Vlade Šole i Nike Fleiss

| Autor: Mladen RADIĆ


Kroz izazove koji testiraju koliko su obitelji fizički i mentalno jake, svaku obitelj vodi njihov trener koji im pomaže osmisliti strategiju kako što efikasnije proći zadane poligone. Natječe se 14 obitelji, voditeljica je Doris Pinčić Rogoznica a treneri u showu bit će proslavljeni hrvatski sportaši Vlado Šola i Nika Fleiss, trener fitnessa Norbert Žmegač Kunić te slovenski akrobatski dvojac F&B, kojeg čine Filip Kržišnik i Blaž Slanič

U okolici Bala u tijeku je snimanje novog RTL-ova showa "Fittest Family", koji nastaje u koprodukciji sa slovenskom Planet TV. U ovom showu je najvažnije pitanje - koliko je jaka vaša obitelj, a neki kažu da je obitelj jaka onoliko koliko je jaka najslabija karika te obitelji. "Fittest family" će to pokazati, a sudionicima je cilj biti što spretniji, snalažljivi i snažniji u izazovima koji su pred njima jer samo najbolja obitelj osvaja nagradu, koja je kao i u svakom sportu čisto zlato, te osvojiti titulu najfit obitelji. Dio jučerašnje atmosfere sa snimanja nadomak Bala, na lokaciji Fort Forno, zabilježio je i naš fotoreporter Milivoj Mijošek.

Duh zajedništva

Kroz izazove koji testiraju koliko su obitelji fizički i mentalno jake, svaku obitelj vodi njihov trener koji im pomaže osmisliti strategiju kako što efikasnije proći zadane poligone. Kroz izazove koji će stajati pred 14 četveročlanih obitelji gledatelje će voditi Doris Pinčić Rogoznica dok će treneri u showu biti proslavljeni hrvatski sportaši Vlado Šola i Nika Fleiss, trener fitnessa Norbert Žmegač Kunić te slovenski akrobatski dvojac F&B, kojeg čine Filip Kržišnik i Blaž Slanič.

- Jako sam sretna što će gledatelji uskoro na RTL-u gledati "Fittest Family" koji je baš obiteljski show, ali s druge strane i sportski show, a zna se da smo u tome kao nacija jako dobri. Snimamo u prirodi, na predivnim lokacijama, a ovom je showu najveća vrijednost to što su se obitelji koje se natječu još dodatno povezale i otkrili su o svojim članovima neke dosad nepoznate stvari. Jedva čekam da gledatelji uživaju u ovom pozitivnom i zabavnom showu. Veselim se novom projektu jer prije svega promovira obiteljsko druženje i zdrav način života. Meni su to važne stvari u životu, često i sama vježbam doma s obitelji. Vjerujem da će "Fittest family" kod obitelji koje će biti dio showa još više probuditi duh zajedništva, a da će one obitelji koje će to gledati u programu RTL-a potaknuti da se i same aktiviraju, kaže Doris Pinčić Rogoznica. Za nju je to prvi TV projekt nakon rođenja drugog djeteta pa ne skriva koliko se raduje ponovno stati pred kamere.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum