HOTEL PORTOFINO

Britanci u Istri snimaju dramsku seriju: PITORESKNO MJESTO "GLUMI" ITALIJU NAKON PRVOG SVJETSKOG RATA

Riječ je o britanskoj dramskoj seriji "Hotel Portofino koja se snima su Balama, Rovinju i Opatiji

| Autor: Jasna ORLIĆ
Detalj sa seta

Detalj sa seta


Pitoreskne Bale opet su poslužile kao zanimljiva scenografija filmašima. Ovog puta glume Italiju iz 1920. godine. Riječ je o britanskoj dramskoj seriji "Hotel Portofino", čija se radnja odvija nakon Prvog svjetskog rata kada se vojnici vraćaju kući nakon teških godina.

foto

U svrhu snimanja na trgu ispred palače Bembo i općine bila je postavljena tržnica sa svim pitoresknim detaljima. Štandovi su se skladno uklopili u ambijent kao da je oduvijek prostor služio upravo za trgovište. Serija se snima većim dijelom u Opatiji, ali neke scene u Balama i Rovinju. Producenti još uvijek ne otkrivaju informacije za medije, sve je još obavijeno velom tajne.

foto

Iz Turističke zajednice Općine Bale, odnosno njegovog direktora Sandija Drandića doznajemo tek osnovne informacije. Zakup javnih površina naplaćuje se 4.000 kuna po danu, a nešto će dobiti i privatnici u čijim su kućama i restoranima snimane pojedine scene. U svakom slučaju dobra promocija Bala za britansko i svo ostalo tržište na kojima će se prikazivati ova serija od po šest epizoda u tri sezone.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom