U HOTELU LONE 5. PROSINCA

FINALISTICE JEDNOG OD NAJSTARIJIH IZBORA LJEPOTE PROŠETALE GRADOM Kraljica Hrvatske bit će proglašena u Rovinju

| Autor: N. ORLOVIĆ RADIĆ


Kraljica Hrvatske 2019. bit će izabrana u Hotelu Lone, 5. prosinca, najavila je predsjednice direkcije Kraljice Hrvatske, Natalija Brkić kada će aktualna Ema Gračan predati krunu novoizabranoj kraljici

Sada veće tradicionalno najljepše djevojke koje su se prijavile na natječaj za izbor i titulu Kraljice Hrvatske, u gradskoj je palači primio gradonačelnik Rovinja, dr. Marko Paliaga sa suradnicima. Povod prijemu uz podršku i dobre plasmane kandidatkinjama, leži i u činjenici što je Rovinj, i to treću godinu za redom grad domaćin izbora i mjesto na kojem će se proglasiti ona najljepša među jednako lijepim. Uz gradonačelnika Paliagu, djevojkama se na prijemu obratio i Martin G. Cohn gradonačelnik Leonberga grada pobratima Rovinja koji je, sa suradnicima u višednevnoj posjeti gradu svete Eufemije. Dva gradonačelnika svim finalisticama izbora, a riječ je o četrnaest djevojka pristiglih iz svih krajeva Lijepe naše zaželjeli su što bolji plasman, usuglasivši se kako ocjenjivačkom sudu, pored ovolike ljepote, neće biti nimalo lako izabrati onu najljepšu - Kraljicu Hrvatske.

A koja će djevojka ponijeti lentu i titulu Kraljice Hrvatske, znat će se koncem godine. Naime, upravo na ovom je rovinjskom prijemu za djevojke, predsjednica direkcije Kraljica Hrvatske Natalija Brkić, najavila kako će izbor biti održan 5. prosinca u Hotelu Lone u Rovinja kada će aktualna kraljica Ema Gračan predati lentu i krunu svojoj nasljednici.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater