MLADA PJEVAČICA IZ RAPCA, HRVATSKA PREDSTAVNICA NA EUROSONGU

EKSKLUZIVNO Franka Batelić: Ostavila sam srce na pozornici!


Još se sliježu dojmovi dan nakon prve večeri Eurosonga u Lisabonu gdje naša predstavnica, Rapčanka Franka Batelić s pjesmom "Crazy" nije uspjela ući u finale 63. natjecanja za pjesmu Eurovizije. Dok o pjesmi imaju oprečna mišljenja, na Labinštini i u njenom Rapcu Franki nitko ništa ne zamjera - bila je odlična u nastupu i vokalnoj interpretaciji, sjajno je izgledala na pozornici, kažu njeni ponosni sugrađani kojima je i jučer njen nastup na Eurosongu bio tema dana. Sama Franka, s kojom smo se čuli dok je još bila u Lisabonu o svom nastupu na velikoj svjetskoj pozornici kaže: "Nisam ljuta ni razočarana, jer sam ostavila srce na pozornici. Dan smo proveli odmarajući i sakupljajući mišljenja, ali nismo previše lupali glavu zašto nismo prošli dalje. Radimo planove, idemo dalje. Mi smo svi dali sve od sebe, cijela ekipa, ovo je jedno veliko iskustvo i neponovljivi doživljaj za sve nas. Samo stati na eurovizijsku pozornicu i pjevati pred milijunima gledatelja za mene je velika pobjeda. Dala sam sve od sebe i ostavila dio sebe na toj pozornici. Prvo polufinale je bilo vrlo jako, i drago mi je da sam bila njegov dio."

- Naravno, da sam malo tužna jer ipak su mjeseci truda i rada iza nas, i moram reći da sam istodobno ponosna na sve koji su uz mene na tom putu. Zahvaljujem svima koji su glasovali za nas i nadam se da vas nisam razočarala, ističe Franka.

Na pitanja kako je bilo u Portugalu, te je li stigla razgledati Lisabon, Franka kaže: "Portugal me podsjeća na moju Istru koja je uvijek sa mnom gdje god idem. Ovdje sam srela i jednog Puljanina koji dugo živi u Finskoj i službeni je fotograf finske predstavnice na Eurosongu."

Dodajući da je njen favorit francuska predstavnica, kaže: "Jako mi se sviđa njena pjesma." (Branko BIOČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini