OD 26. KOLOVOZA DO 1. RUJNA NA PULSKOJ VALLELUNGI

DVA I POL DESETLJEĆA CROATIA BIKE WEEKA: Jubilarno slavljeničko izdanje uz koncertna gostovanja grupa Let 3, Kojoti, Crno perje i Dine Jelusića

| Autor: Tea TIDIĆ
(Neven LAZAREVIĆ)

U sklopu subotnjeg defilea ove godine će se snimati posebna jubilarna fotografija ispred Arene. Stoga, za jubilarnu obljetnicu članovi MC Twin Horna pozivaju sve one koji voze motore kao i vlasnike oldtimera da im se pridruže u rekordnom defileu 31. kolovoza u 16 sati i budu dio posebne rock&ride jubilarne fotografije ispred Arene, a i pješaci su dobrodošli

Najveći moto susret u regiji koji svake godine privuče tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta, Croatia Bike Week u organizaciji moto kluba Twin Horn MC te potporu Grada Pule, Turističke zajednice Grada Pule, brojnih prijatelja, suradnika i sponzora, ove godine slavi jubilarnih 25 godina održavanja. Organizatori su stoga za ovogodišnje izdanje, koje se održava od ponedjeljka, 26. kolovoza, do nedjelje, 1. rujna, pripremili još bogatiji program uz atraktivna koncertna gostovanja, kao i pregršt zanimljivih popratnih događanja.

Croatia Bike Week svake godine privuče više od 15.000 posjetitelja, a u tradicionalnom subotnjem defileu okupi se i više od 2.500 motora, a recimo samo da su se prošle godine u ovom impresivnom defileu okupili se motoristi iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, SAD-a, Švicarske, Austrije, Francuske, Slovačke, Belgije, Škotske, pa čak i iz Kuvajta te brojnih drugih zemalja.

U sklopu subotnjeg defilea ove godine će se snimati posebna jubilarna fotografija ispred Arene. Stoga, za jubilarnu obljetnicu članovi MC Twin Horna pozivaju sve one koji voze motore kao i vlasnike oldtimera da im se pridruže u rekordnom defileu 31. kolovoza u 16 sati i budu dio posebne rock&ride jubilarne fotografije ispred Arene, a i pješaci su dobrodošli da ispred Arene dočekaju motoriste i vozače oldtimera te da sudjeluju u ovoj obljetničkoj fotografiji.

Također, bit će tu i roštilj od čak šest metara, posebna Hook and Cook gastro ponuda s ribarskog broda, rock koncerti, najveći prodajni sajam moto&rock opreme gdje će se predstaviti prodavači iz cijele Europe, izložba novih modela motora kao i najboljih custom izvedbi, a održat će se i izbor najbolje prerađenog motora, koji će se natjecati u četiri kategorije, te pobjednike očekuju i bogate nagrade.

Ljubitelji bluesa i rock'n'rolla zasigurno će doći na svoje, jer Croatia Bike Week donosi svakodnevni koncertni program - tako u ponedjeljak, 26. kolovoza, u Ožujsko Pubu Zaobilaznica u 21 sat nastupa grupa Double Dose, a u utorak na istom mjestu, također u 21 sat, nastupa grupa Whiskey Train.

Od srijede, 28. kolovoza, program se "seli" na Vallelungu - u srijedu u 21.30 sati nastupa grupa Crno perje, u četvrtak, 29. kolovoza u 21.30 sati The Night Express, a u petak program počinje već od 18 sati sa Stunt showom najboljeg hrvatskog stunt vozača Dejana Špoljara koji dolazi s ekipom i priprema poseban program. U petak od 21 sat kreće koncertni program, uz njemačku grupu Kleopetrol, u 22.30 sati nastupaju Kojoti, a u 01 sat koncertnu večer zatvaraju Čuvari svirala.

Subotnji program počinje već u 14 sati izložbom oldtimera na Vallelungi, a u 16 sati kreće se na veliki defile gradom. U 17 sati na Vallelungi je Stunt show Dejana Špoljara, nakon čega je Custom show gdje se biraju najbolje prerađeni motori. Od 21 sat kreće koncertni program - večer otvaraju Dino Jelusić & Animal Drive, a u 23 sata nastupaju Let3. Za 01 sat najavljen je tradicionalni Sexy Show, a od 01.30 sati nastupaju Big Wave.

Par dana prije početka u tijeku su zadnje pripreme, o čemu više saznajemo od predsjednika moto kluba Twin Horn MC Edija Ljubića:

- Članovi Twin Horn MC-ja uz pomoć i potporu Grada Pule, očistili su i uredili Vallelungu, i evo upravo dok razgovaramo uklanja se i olupina broda "Moira" koji je godinama bila na molu nakon što je izvukli iz mora. Već su počeli pristizati i prvi gosti iz Njemačke i Italije, a valja napomenuti da je kampiranje na Vallelungi besplatno za trajanja cijelog Croatia Bike Weeka, a to je od ponedjeljka, 26. kolovoza, do nedjelje, 1. rujna. Noviteta ima podosta, a s obzirom da nam je ovo jubilarna godina, pripremili smo i posebne obljetničke majice, koje će se moći kupiti na štandu na Vallelungi, kaže Ljubić.

Ulaz na Croatia Bike Week se naplaćuje samo u petak i subotu, i to po cijeni od 50 kuna za oba dana. Za one koji dođu motociklom kampiranje i ulaz su besplatni. Više informacija o manifestaciji može se naći na www.croatiabikeweek.com.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum