POBJEDA I VJEČNOST

Justin Bieber otkrio novu tetovažu: Zauzima mu pola vrata i NOSI SNAŽNU SIMBOLIKU

| Autor: Portal NoviList.hr

Justin Bieber (25) je ovoga četvrtka svojoj pozamašnoj kolekciji tetovaža dodao još jednu, prenosi Page Six. Paparazzi fotke su ga uhvatile dok je tinta još bila svježa, pa tako doznajemo da je oko vrata istetovirao lovorov vijenac.

Bieber je uskoro i sam pokazao tetovažu na svom Instagram profilu. Bilo ju je teško ne primijetiti, s obzirom na to da je objavio dvije videosnimke na kojima je odjeven samo u hlače i zimsku kapu. Kasnije je objavio i selfie iz kupaonice te pokazao čitavi torzo prepun tetovaža.
Značenje lovorovog vijenca seže daleko u prošlost, kada je predstavljao simbol pobjede. U antičkoj Grčkoj i Rimu, uspješni su ih ratnici nosili kao krune. Nosili su ga i olimpijski pobjednici, carevi, pjesnici i učenjaci. Osim kao simbol pobjede, predstavlja i vječnost te besmrtnost. 

Vijenac bi mogao biti i svojevrsna oda novoj YouTubeovoj dokumentarnoj seriji "Justin Bieber: Seasons" koja je premijerno prikazana ovog tjedna. 

Kanadski bi pjevač nakon dugih pet godina pauze, na Valentinovo trebao predstaviti i novi album naziva "Changes" ili "promjene". U planu mu je i velika američka turneja početkom ljeta.

Iako je Bieber praktički sav prekriven tetovažama, uvijek pronalazi mjesta za novu tintu. Nedavno je vrat ukrasio slikom ptice te napisao "zauvijek". Detalji tetovaže se podudaraju s tetovažom njegove supruge, Hailey Baldwin, koja na vratu ima iscrtanu  riječ "ljubavnik". 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini