TJEDNI HOROSKOP

Bikovi trebaju pokazati zahvalnost, a Lavovi moraju stvoriti granice

| Autor: Sanda Milinković
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Dok koračamo u emocionalne vode sezone Rakova, ovaj je tjedan poziv da istražimo dubine naših odnosa.  Venera će se 26. lipnja nalaziti na nišanu čvorova sudbine, potičući nas da se suočimo sa svojim strahovima oko intimnosti i poduzmemo hrabre korake prema dubljim vezama.

Taj nas utjecaj može potaknuti da hrabro i otvoreno uskočimo u nove romantične avanture.

Sve vodi do retrogradnog Saturna 29. lipnja koji će doći poput odmora nakon naporne godine.  Razdoblje je stvoreno za integriranje lekcija koje smo naučili, a ne za preuzimanje novih zadataka.

Astrologinja Jaime Wright za Pure Wow preporučuje odvajanje ovog vremena za  promišljanje, regrupiranje i uživanje u plodovima svog rada.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Velik dio vašeg rasta tijekom prošle godine bio je mentalni, a ne materijalni. Odmaknuti se od svog uobičajenog rada i obaviti prijeko potreban posao iza kulisa dugoročno će vam se isplatiti čak i ako vam se trenutno čini kao da ste usamljeni.

Budući da su Saturnove postaje retrogradne 29. lipnja, odvojite trenutak da usporedite svoj sadašnji način razmišljanja s onim kakav je bio prije godinu dana. Nije li nevjerojatno koliko ste daleko već stigli?

Ovotjedna mantra: “Udaljenost.”

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Veliko pitanje za vas tijekom prošle godine bilo je: gdje pripadam? Kad zakoračite u novu karijeru, svrhu ili životni smjer, postaje očito da se ne možete družiti s istim ljudima kao prije pet godina.

Vaša zajednica se mijenja u svim područjima vašeg života. Budući da su Saturnove postaje retrogradne 29., odvojite trenutak da posegnete i zahvalite svima koji su bili u vašem kutu kroz ovu transformaciju.

Ovotjedna mantra: “Kvaliteta.”

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Prošle godine ste vidjeli da ste preuzeli golemu količinu odgovornosti. Bilo da ste nagrađeni, unaprijeđeni, postali roditelji ili sve gore navedeno, niste imali drugog izbora nego svoju trenutnu ulogu shvatiti vrlo ozbiljno.

Ta vas je odlučnost nekim ljudima približila, a drugima udaljila. Dok su Saturnove postaje retrogradne 29., odvojite trenutak za stanku i sjednite u znak zahvalnosti za sve što se dogodilo. Stvarno ste to učinili!

Ovotjedna mantra: “Prepoznaj.”

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Prošla godina vam je otvorila cijeli novi svijet mogućnosti. Otišli ste u inozemstvo ili ste se vratili u školu ili ste samostalno istraživali nepoznate teritorije.

Ako je cilj bio proširiti vašu viziju, više ste nego premašili očekivanja. Kako su Saturnove postaje retrogradne 29., vrijeme je da zaustavite aktivnu izgradnju svijeta i napravite korak unatrag. Zabilježite koliko ste već postigli dok se pregrupirate za ono što slijedi.

Ovotjedna mantra: “Raščišćavanje.”

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

U posljednjih godinu dana bili ste stavljeni u mnogo neugodnih situacija. Svaka vas je prisilila da progovorite i stvorite granice tamo gdje ih prije niste imali.

Ništa od ovoga nije glamurozan posao (a znamo da volite izgledati glamurozno). Kako je Saturn retrogradan 29., odmorite se od svih katarza. Razmislite gdje ste bili prošle godine u ovo doba: jeste li ponosni na to dokle ste dogurali?

Ovotjedna mantra: “Podijeli.”

Djevica (23. kolovoza – 23. rujna)

Bez obzira jeste li ove godine prekinuli vezu ili se vjenčali, naučili ste toliko toga o tome kako želite strukturirati svoje najbliže odnose. Kako su Saturnove postaje retrogradne 29., mogli biste se naći usred još jednog velikog razgovora o predanosti.

Ovaj tjedan donosi posljednji kompromis prije nego što možete napraviti korak unatrag i uživati ??u onome što ste već izgradili.

Ovotjedna mantra: “Pobožnost.”

Vaga (23. rujna – 21. listopada)

U prošlosti ste učinili ono što ste morali da preživite teška vremena. Ova je godina bila usmjerena na pronalaženje načina koji će vam pomoći da zadovoljite svoje potrebe.

U procesu ste se nosili s izazovima za svoje zdravlje, kondiciju i dnevnu rutinu. Kako su Saturnove postaje retrogradne 29., možda ćete prolaziti kroz još jednu posljednju muku da obavite puno stvari. Očistite svoj kalendar za puno odmora s druge strane.

Ovotjedna mantra: “Zdravlje.”

Škorpion (22. listopada – 21. studenog)

Niste zainteresirani za neobavezan seks ili nasumične zabave na način na koji ste nekada bili.  Dok je Saturn retrogradan 29., odvojite trenutak da zastanete i razmislite gdje ste bili u ovo doba prošle godine. Kako ste otvorili svoje srce?

Ovotjedna mantra: “Konstantnost.”

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Stvari su za vas kod kuće postale vrlo ozbiljne tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Bilo da se selite sa svojim dugogodišnjim partnerom, bavite se obiteljskim poslovima ili obnavljate svoju garažu, poanta je osigurati da su vaši temelji čvrsti.

Kako su Saturnove postaje retrogradne 29., ovaj tjedan donosi još jedan posljednji poticaj da se ti sustavi dovedu u red. Odvojite trenutak da razmislite o svemu što je postalo pouzdanije od ovog doba prošle godine.

Ovotjedna mantra: “Tlo”.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Poznati ste po tome što ste “ozbiljna” osoba s “ozbiljnim” ciljevima, ali najveći dio vašeg rasta tijekom prošle godine odvijao se kroz sitne trenutke u vašem svakodnevnom životu.

Dok ste ovaj tjedan dugo šetali s prijateljem, mogli biste doživjeti neočekivani “aha” trenutak. Budući da je vaš vladajući planet Saturn retrogradan 29., možda se osjećate tromo. Ali odvojite trenutak da budete zahvalni za sve stvari koje volite u svom malom životu.

Ovotjedna mantra: “Rutina.”

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Velik dio prošle godine bio je o štedljivosti. Nije bilo lako ovako shvatiti svoj novac, ali sav taj rad zapravo je pomogao u izgradnji vašeg samopouzdanja.

Budući da je vaš vladajući planet Saturn retrogradan 29., ovaj tjedan donosi posljednji poticaj za štednju ili postizanje još jednog financijskog cilja. Kad stignete tamo, odvojite trenutak da se odmaknete i osjetite ponos na sebe.

Ovotjedna mantra: “Prikupljajte”.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Nije vam bilo lako biti vi ove godine, Ribe. Nije sve bilo loše, ali morali ste se suočavati sa stalnim izazovima za svoje zdravlje, sliku i osjećaj o sebi.

Kako su Saturnove postaje retrogradne u vašem znaku 29., vi, više nego itko drugi, osjećate izgaranje i iscrpljenost. Ali kada napravite korak unatrag, mogli biste shvatiti da ste jači nego ikad. Što je pomoglo u izgradnji tih mišića?

Ovotjedna mantra: “Ponovi.”

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter