Večeras u 22 sata

Fortquake u tvrđavi Punta Christo. Nastupa više od deset domaćih i stranih izvođača na dva floora

| Autor: Glas Istre
Fort Punta Christo

Fort Punta Christo


Udruga Sub Pokret-Sub Movements u suradnji s Red Riding Hood kolektivom i tvrđavom Punta Christo u subotu organizira glazbeni događaj pod imenom Fortquake. Sa početkom u 22 sata, popularnu forticu će rasplesati više od deset domaćih i stranih izvođača na dva floora i dva ručno izrađena Soundsystema.

Osim glazbenog djela, posjetitelji će imati priliku pogledati izložbu mladih umjetnika, a predstavit će Afraya (Anamarija Šuran) - Aurora Dobrić i Falco Croatico. Posjetitelje očekuje i Hanndmade stall - maleni sajam rukotvorina.

Na prvom flooru posjetitelje očekuje Sound Network, projekt Udruge Sub Pokret za ljubitelje dub/reggae zvuka. Za ozvučenje će se pobrinuti lokalni Munchies sound system. Uz Munchiese posjetitelje će rasplesati Junior T - Mladi producent i selektor iz Pule, Bellyfull - Zeničanin sa zagrebačkom adresom, član Refugee HiFi kolektiva poznat po neumoljivim glazbenim selekcijama, a kao gost iz Napolija stiže Dub Harp - svjetski poznat Dub Live act koji u svoj jedinstven nastup uklapa žanrovski neobičan instrument - usnu harmoniku.

Drugi floor je rezerviran za ljubitelje trance glazbe, Red Riding Hood kolektiv je pripremio niz zanimljivih producenata i DJ-eva, koje će pojačati porečki Tandava sound system.

Udruga Sub će ovom prilikom ugostiti udrugu Dubstone s juga Italije, čiji je glavni projekt istoimeni festival.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini