OVOG ČETVRTKA U puli

Četvrti po redu speed date za samce od 37 do 45 godina

| Autor: Lara BAGAR
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Svi oni koji svoju srodnu dušu nisu našli mjesecima, godinama možda to uspiju u pet minuta. U četvrtak će se u popularnom Bass baru održati četvrti speed date u Puli, koji i ovoga puta organizira Kratki spoj.

Nadolazeći susret namijenjen je dobnoj skupini od 37 do 42 godine, a sudionici će imati priliku upoznati više pojedinaca u jednoj večeri, kroz 5-minutne razgovore.

Speed date je uzbudljiv način izlaska jer možete doći sami kao i sa frendicama / frendovima. Očekuje vas ugodno i sigurno okruženje u planiranom vremenu od 1,5 do 2 sata za upoznavanje, s pauzom u međuvremenu, te neobaveznom druženju nakon spojeva.

Zainteresirani za sudjelovanje trebaju se registrirati na web stranici www.kratkispoj.com, prijaviti se na event i kupiti ulaznicu na webu.

Nikada ne znate koga biste mogli upoznati - ta posebna osoba može biti udaljena samo jedan razgovor. Zaboravite na svajpanje, jer upoznavanje je uvijek bolje uživo!

Sve detalje o speed dateu, kao i savjete kako se pripremiti, saznajte na www.kratkispoj.com ili FB Event: Kratki spoj u Puli (37-45), dok su ulaznice na bit.ly/PulaKratkiSpoj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter