provjerite

Jeste li rođeni pod sretnom zvijezdom sudeći po horoskopu?

| Autor: Glas Istre
Horoskop, foto: Pixabay

Horoskop, foto: Pixabay


Iako je Ovnov vladajući planet Mars, koji je bog rata, to ne znači oni provode svoj život u borbi. Zapravo, ljudi u znaku Ovna su predodređeni da osvoje svaku bitku, prenose 24 sata. Oni su pametni, motivirani i artikulirani, te čine da je njihova sreća više odraz njihove snažne osobnosti nego što je to sreća koja im pristiže kao blagoslov zvijezda.

Život kao da uvijek ima neko iznenađenje koje Bikove čeka iza ugla. Iako se sigurno osjećaju nesretno, sama činjenica da su još uvijek ovdje, da su preživjeli i nadvladali sve poteškoće koje im je život donio, dokaz je da im ne treba sreća – samo puno razuma i snalažljivosti i tako će uspjeti svladati sve životne izazove.

Blizanci nisu jedni od sretnika. Zapravo, njihov život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama i zbog toga je sreća osjećaj za kojim čeznu. Međutim, dobra vijest je da ih njihova želja i strast prema znanju vode dalje od točke na koju bi ih dovela sama sreća. Tko treba sreću kada imate tako žustar um?

Rak je jedan od rijetkih znakova koji je doista blagoslovljen. Iako će njihova cesta uvijek biti popločena izazovima, imaju urođeni osjećaj smjera i vrijednosti – koji ih, zahvaljujući njihovim sretnim zvijezdama, uvijek uspijeva usmjeriti u pravom smjeru.

Lavovi su jako mudri i odlučni pa se ne moraju brinuti prati li ih sreća ili ne. Njihov je život poput gline, a oni su kipari, spremni oblikovati svoju sudbinu u sve što žele. Zaboravite na djeteline s četiri lista, oni se nalaze na sjedalu vozača i svojim vlastitim naporima mogu dobiti što žele.

Sreća je oduvijek bila izvan dometa  shvaćanja Djevice i vjerojatno su navikli na taj osjećaj razočaranja. Iako se može činiti nepošteno da je njihov život teži nego što je drugima, postoji razlog za njihov nedostatak sreće - one  imaju najjača ramena u Zodijaku. Vi ste ovdje da biste doživjeli poteškoće i naučili izboriti se s njima, a zatim pokazali svijetu što je potrebno da ih savladate. Na taj način, vi ste osoba od koje drugi uče i mnogi su sretni što vas poznaju.

Nije tajna da su vječni optimisti, a život često ide točno onako kako Vage žele. Ako ste se ikad zapitali kako to da se uvijek 'iskoprcate' kad imate loš dan, sve to ima veze s vašom percepcijom. Zahvaljujte svom vladajućem planetu Veneri što smatrate da je čaša napola puna, zbog čega se osjećate prilično sretno u svom životu.

Iako Škorpioni imaju tendenciju primjećivati negativne stvari u životu, istina je da su zapravo prilično sretni. Kada ulože čak i malo truda u ono što žele, život im to servira na pladnju. Mnogi ne mogu upravljati ‘svojim brodom’ brzo i lako kao i oni i zato se mogu smatrati prilično sretnima.

Čestitamo, ako ste Strijelac onda ste jedan od najsretnijih znakova u cijelom Zodijaku. Vaš vladar je Jupiter, planet sreće – i zbog toga kao da vam se servira limunada ako se i dogodi da vam život donese limune na vaš put. To ne znači da neće biti izazovnih vremena, ali to znači da nikada nećete ostati bez rješenja.

Iako je njihov znak okarakteriziran kao vođa u Zodijaku i prvi se suočavaju s preprekama i teškoćama, a zatim ih uklanjaju za druge, shvatit će da su uvijek u mogućnosti to učiniti s relativnom lakoćom. Sve dok su mentalno i emocionalno uključeni u sve što rade, imat ćete dovoljno sreće da dođu do svog cilja.

Vodenjaci su zaslužili veliki, topli zagrljaj – jer suočimo se s činjenicom, izvukli su kraći štapić kada je riječ o sreći. Dok život nikada nije bio fer prema njima, oni su uvijek uspijevali zadržati glavu iznad vode, čak i kad im se činilo da bi se mogli utopiti od sve te nesreće koja im pristiže na put.

Sretan planet Jupiter je jednom vladao vašim znakom. Iako je Neptun, planet inspiracije i psihičke sposobnosti aktualni vladar Riba, planet Jupiter, kao dugo izgubljeni otac i dalje ima utjecaj nad vama. To znači da niste samo sretni, već imate i dva planeta koji vode vaš život prema sreći. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum