pronašla je način kako uštedjeti

Ne kupuje toaletni papir već ga sama izrađuje

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Channon Rose sama izrađuje i višekratne maramice od starih plahti, tako da ni njih ne kupuju. I jedno i drugo nakon korištenja stavi u perilicu i opere s odjećom koja se našla unutra, prenose 24sata.

Više ne kupujem toaletni papir, sad koristimo onaj za višekratnu upotrebu. Znam, neki ljudi bi mogli misliti da je to odvratno, ali imamo bide u kojem se operemo, a krpicama se osušimo, pojasnila je Channon u videu na TikToku.

- Od klasičnog WC papira me jeza hvata, muka mi je od njega. Mislim da je obični toaletni papir odvratan. Raspada se i zalijepi... Uf... grozno. Radije bih vodu i krpu. Osjećam da smo ovako čišći tamo dolje - dodala je.

Također, otkrila je da sama izrađuje višekratni WC papir od komadića flanela koji samo obrubi. Sama izrađuje i višekratne maramice od starih plahti, tako da ni njih ne kupuju. I jedno i drugo nakon korištenja stavi u perilicu i opere s odjećom koja se našla unutra.

Osim toga, odustala je i od jednokratnih higijenskih uložaka. Umjesto njih upotrebljava platnene jastučiće koje poslije redovito pere.

- Zadovoljna sam i štedim dosta novca. Uz to, to je sjajno i za naš okoliš - kaže Channon.

I dok je mnogima ovo odličan potez, posebno zbog sve popularnijeg trenda zerowaste koji promovira stvaranje što manje otpada je moguće, drugi su komentirali kako im je sve to previše gadljivo, prenosi The Sun.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater