popularni show

Maja Šuput više neće voditi popularni "Ples sa zvijezdama". Poznat je i razlog

| Autor: Glas Istre
Maja Šuput (Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX)

Maja Šuput (Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX)


Uskoro će na Novoj TV krenuti nova sezona ‘Plesa sa zvijezdama‘, a kako doznajemo, u njoj kao voditeljicu više nećemo gledati Maju Šuput, piše Slobodna Dalmacija

O tome se proteklih tjedana sve glasnije šuška u estradnim kuloarima, no zasad ni popularna pjevačica ni Nova TV nisu službeno potvrdili ovu promjenu.

Tko će u jednom od najgledanijih hrvatskih showowa zamijeniti Maju Šuput bit će poznato već idućeg tjedna, jer prva emisija ‘Plesa sa zvijezdama‘ počinje u nedjelju, 5. ožujka, a do tog će datuma i s Nove TV javnost obavijestiti o svemu.

Ono što je sigurno, kažu nam naši izvori, nema govora o nikakvom skandalu, a Maja Šuput i dalje će biti dio zabavnih emisija Nove TV, poput nove sezone ‘Supertalenta‘ koja će na proljeće krenuti sa snimanjem audicijskih emisija, gdje je pjevačica dio stalne postave žirija.

Ove godine Maja je jednostavno poželjela malo predahnuti, jer je i do godinu dana unaprijed subotama bukirana zbog nastupa na svadbama diljem Hrvatske. S obzirom da prestane pjevati u cik zore, a već u nedjelju ujutro bi trebala biti u studiju zagrebačkog Jadran filma na probama za ‘Ples sa zvijezdama‘, koji svake nedjelje ide uživo, nameće se logičan zaključak da bi takav ritam i najveći profesionalci teško izdržali.

Pjevačicu smo zamolili za komentar, međutim, nije nam ni potvrdila ni demantirala saznanja da je više nećemo gledati kao voditeljicu ‘Plesa‘.

Maju smo na Novoj TV prvo gledali kao voditeljicu showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ za kojeg je primila odlične kritike, pa nikoga nije iznenadilo kad je dobila voditeljski angažman i u ‘Plesu sa zvijezdama‘.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter