Poklon za Valentinovo

YouTube premijera Massimovog koncerta iz Arene Zagreb

| Autor: Glas Istre
Foto: Filip Bušić

Foto: Filip Bušić


Tradicionalno, godinama, Massimo je za Dan zaljubljenih održavao posebne koncerte. Zagreb, Split, Rijeka, Beograd, Sarajevo... sve velike dvorane u regiji bile su dom jedinstvenog slavlja ljubavi.

Ove godine, nažalost, naš glazbeni virtuoz tradiciju neće moći održati, ali zato ćemo ipak pokušati njegove obožavatelje i sve one koji vole dobru glazbu okupiti za Valentinovo, prenosi Aquarius Records.

Tako će u 19 sati na YouTube kanału Aquarius Recordsa ekskluzivno započeti premijera Massimova trijumfa iz Arene Zagreb. Koncert njegova života i nažalost njegov posljednji, bit će u cijelosti prikazan, a svi koji će s nama pratiti ovaj glazbeni spektakl mogu se uključiti u komentiranje i prisjećanje na muzičkog velikana.

Na koncertu u Areni Zagreb održanom 5. studenog Massimu su se na pozornici pridružili njegovi kolege i prijatelji - Neno Belan, Meritas, Mario Biondi, Ivan Dečak, Zvjezdan Ružić, Predrag Martinjak, Igor Geržina, zbor Concordia Discors te njegov bend u sastavu - Bruno Urlić, Gojko Tomljenović, Marko Matošević, Alen Svetopetrić, Ivan Pešut, Boris Popov, Bruno Kovačić.

Zahvaljujemo svima koji su 5. studenog prisustvovali posebnoj večeri i ispunili Massimu najveću želju, da ispuni Arenu Zagreb najljepšim emocijama i odličnom glazbom. Unaprijed zahvaljujemo i svima onima koji će 14. veljače biti s nama i našim Maxom koji će nas još jednom okupiti za Valentinovo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater