NOVI NASLOV TEATRA NARANČA "VUK I SEDAM KOZLIĆA"

ROMINA VITASOVIĆ LUČIĆ: Veliko je zadovoljstvo raditi s druge strane scene


Predstava će svoju premijeru imati u subotu, 15. rujna u 20 sati u dvorani narančastih stolica Dječjeg kreativnog centra (bivši Pionirski dom)

Romina Vitasović Lučić redateljica je predstave Teatra Naranča "Vuk i sedam kozlića" koja će svoju premijeru imati u subotu, 15. rujna u 20 sati u dvorani narančastih stolica Dječjeg kreativnog centra (bivši Pionirski dom).

Logičan slijed

- Cijela priča je krenula prije više od godinu dana, kada su me Majkl Mikolić i Luka Juričić pitali bih li režirala nešto u Naranči. No, tada sam bila trudna i rekla sam da ću se toga prihvatiti nakon porođajnog dopusta. Evo, sada bebica ima godinu i mjesec dana, a pošto me oduvijek interesiralo kako je to biti s druge strane scene, prihvatila sam se toga. Kada sam prije dvije godine radila na predstavi "Kristijan", Luka Juričić je bio prisutan u jednom trenutku kada sam pokušala riješiti jednu scenu, i vidio je da mi to ide te da bih se trebala u tome okušati. Već duže vrijeme je kod mene tinjala želja da budem s druge strane scene, što je i logičan slijed u mome radu. Nakon toliko predstava, uloga, kao i rada u predstavama za djecu, mislim da je to upravo logičan slijed. Rad na predstavi me nadahnjuje i ispunjava, svi smo se super našli i složili, učimo jedni od drugih, a posebno moram pohvaliti djecu, koja su vrlo odgovorno pristupila tom poslu. Dolaze redovno na probe s naučenim tekstom, vrlo su profesionalni, jako su posvećeni, stvarno je veliko zadovoljstvo raditi s njima, ističe Romina Vitasović Lučić.

Navodi da se dobro našla i s profesionalnim glumcima, Larom Živolić i Krešimirom Jelićem, koji su lijepo surađivali s najmlađima, a u tako dobro raspoloženom autorskom timu, nije bilo teško raditi.

Projekti

- Nakon predstave uslijedit će povratak u Zagreb te rad na novim projektima, čemu se iznimno veselim. U međuvremenu snimila sam kratki film koji će uskoro izaći, a gostovala sam i u seriji "Tko te šiša".

Tekst potpisuje Majkl Mikolić, glazbu Sandro Lučić, scenografiju Breza Žižović, a koreografije Andrea Gotovina. Kostimografkinja je Valentina Ferlin, tekstovi songova su djelo Luke Juričića, dok je grafički dizajn rad Martine Gašparović.

Igraju Lara Živolić, Krešimir Jelić, Eva Ikić, Lucija Soldo, Anja Brščić, Gea Gallo, Debora Sanković, Alessia Vodopia, Nikolina Despić, Erik Vido, Bruno Pendić, Marko Vodopija, Marko Hasanović i David Paćalat.

"Vuk i sedam kozlića" jedna je od najpoznatijih priča iz čudesnog svijeta braće Grimm. Na ovoj priči odrasli su mnogi i ona je nekako postala dio odrastanja. (V. BEGIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini