ZAGREB

Raspisan natječaj za imenovanje ravnatelja/ice GDK Gavelle

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Kazališno vijeće Gradskog dramskog kazališta Gavelle raspisalo je natječaj za novog ravnatelja/icu koji će za godinu dana na razdoblje od četiri godine zamijeniti aktualnog ravnatelja Dražena Ferenčinu.

Ravnatelja/icu imenuje i razrješava Gradska skupština Grada Zagreba na prijedlog Kazališnog vijeća, koje čine Enes Vejzović, Pavlica Bajsić, Filip Šovagović, Nina Gojić i Ksenija Zec.

Ravnatelj/ica se imenuje na razdoblje od četiri godine, na temelju predloženog četverogodišnjeg programa rada koji obvezno sadrži financijski i kadrovski plan ostvarenja predloženog programa.

Javni natječaj za imenovanje ravnatelja/ice GDK Gavelle raspisan je 20. listopada. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se preporučenom poštanskom pošiljkom u roku od 30 dana od dana objave javnog natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Gradsko dramsko kazalište Gavella, Zagreb, Frankopanska 10, s naznakom "Natječaj za ravnatelja/ravnateljicu – NE OTVARAJ".

O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 45 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.

Propozicije natječaja dostupne su na mrežnim stranicama kazališta.

Odluka o rezultatima natječaja biti će objavljena na mrežnim stranicama Gradskog dramskog kazališta Gavelle.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater