tehnički razlozi

MOTOVUN FILM FESTIVAL Izmjene u programu završne večeri festivala

| Autor: Vanesa BEGIĆ
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Stigli smo i do posljednjeg dana Motovun Film Festivala, a u večernjem dijelu programa je iz tehničkih razloga došlo do izmjena.

Filmove pobjednike Motovun Film Festivala proglasit će se u 21 sat u kinu Trg nakon čega slijede "Rijetke zvjerke", film u kojem u početku sve ukazuje na romantiku, no zapravo se radi o antiromantičnoj komediji.

Zbog velikog interesa, organizatori su pripremili dvije projekcije filma "Otac" redatelja Floriana Zellera s Anthonyjem Hopkinsom u glavnoj ulozi. Prva je u 21.15 u kinu Billy, a druga, najavljena za 23 u kinu Billy, seli u hotel Roxanich u 21.30 sati.

Noć pobjednika, koja je najavljena u hotelu Roxanich u 21.30, seli u kino Billy u 23 sata.

Mole se gledatelji koji su već kupili ulaznice za projekcije koje sele u nove termine, da na mail ulaznice@motovunfilmfetival.com ili dolaskom na festivalsku blagajnu najkasnije do 15 sati, jave žele li pogledati projekciju pobjedničkog filma u kinu Billy, ili zamijeniti karte za drugu projekciju po izboru.

Završnu festivalsku večer nakon projekcija uveličat će trenutačno najuzbudljiviji domaći bend Porto Morto, a zabava će potrajati do ranih jutarnjih sati.

U popodnevnom dijelu programa, u 13 sati u kinu Mak gleda se posljednju epizodu Porodice, u kojoj će Slobodan Milošević otići pred lice pravde. Nakon projekcije, u vrtu u 14 sati će na Žestokom popodnevu s autorom serije Bojanom Vuletićem, koji je ujedno i član žirija, razgovarati selektor Jurica Pavičić.

Claudio Noce, redatelj filma "Oče naš", koji je na rasporedu u 14 sati u kinu Bauer, donosi stvarni događaj iz svog djetinjstva. Program se nastavlja u 15 sati u kinu Mak filmom Turizam! koji propitkuje ovu gospodarsku granu kao posljednju slamku spasa hrvatske ekonomije.

Mračna strana turizma u Lisabonu u filmu "Tektonski turizam" bit će na platnu kina Bauer u 16.15 sati. Na istom mjestu slijedi "Putovanje na zapad", u kojem autobus pun kineskih turista posjećuje šest zemalja u deset dana.

Motovunski kratki 4 prikazat će se u 17 sati u kinu Mak: "Marko", "Dušobrižnici", "Fluidna granica", "Komadići", "Kako bilo da bilo" i "Camille, bez kontakta".

Na rasporedu u 18 sati u kinu Bauer su "Meteori", film o atmosferi u korzikanskom selu na kolovoškim vrućinama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater