MNOGO FILMOVA I POPRATNIH DOGAĐAJA

MOTOVUN FILM FESTIVAL održat će se krajem mjeseca. Za projekcije u zatvorenom i koncerte VRIJEDIT ĆE POSEBNA PRAVILA

Pristup festivalskoj lokaciji, starom gradu Motovunu, bit će moguć za sve, kao i ulaz na središnje, večernje festivalske projekcije koje će se održati uz propisani razmak i smanjeni kapacitet kina

Motovun film festival (Arhiva)

Motovun film festival (Arhiva)


Motovun Film Festival od 27. do 31. srpnja donosi mnoštvo odličnih filmova, glazbenih i drugih popratnih događanja u svom uobičajenom formatu. No, mnogo je pitanja hoće li biti ograničenja zbog epidemioloških mjera.

U nastojanju da boravak na Brdu filmova bude siguran za sve, Motovun Film Festival održat će se uz kombinaciju dva pristupa.

COVID potvrde bit će potrebne u prostorima u kojima organizator ne može potpuno utjecati na održavanje potrebnog razmaka među posjetiteljima. To se odnosi na dnevne projekcije u dvoranama, koncerte i nastupe DJ-a, a samo uz COVID potvrdu bit će moguća i registracija u festivalskom kampu.

Pristup festivalskoj lokaciji, starom gradu Motovunu, bit će moguć za sve, kao i ulaz na središnje, večernje festivalske projekcije koje će se održati uz propisani razmak i smanjeni kapacitet kina. Posebne mjere nisu propisane ni za festivalska događanja na otvorenom i ugostiteljske objekte do ponoći.

- Za sve koji nemaju COVID potvrdu, festival će organizirati brzo testiranje u Motovunu, po rasporedu i uvjetima koji će biti objavljeni naknadno. U ovoj kombinaciji mjera, koje omogućuje pristup posjetiteljima sa i bez potvrda, festival nastoji postići najbolji omjer između sigurnosti i otvorenosti za sve. Želeći dati svoj doprinos zdravoj i sigurnoj atmosferi festivala, COVID potvrde imaju i svi u ekipi organizatora, vele s ovog festivala.

Od utorka, 13. srpnja počinje pretprodaja pojedinačnih ulaznica za festivalske projekcije. S obzirom na smanjene kapacitete kina, festival preporučuje što raniju kupnju ulaznica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini